Tre snajsiga nudes

Nu är snaaaart våren här och då dräller det in massor av fina vårnyheter. Något som verkar vara väldigt poppis hos företag just nu är nudes av alla dess slag! Lättburet, fräscht och fint – förutsatt att du hittar en nudefärg som passar just dig. Egentligen tycker jag nude är ett askorkat samlingsnamn eftersom vad som är en nude för mig kanske inte är en nude för dig. Personligen tycker jag bäst om nudefärger som är ganska lika min egen läppfärg och inte allt för ljus. Vad gillar du?

Jag har i alla fall fått hem tre stycken nudes från bareMinerals, alla åt det mauve/rosa hållet. Jag tycker vi börjar med min favorit i gänget!

bareMinerals Radiant Lipstick Xox

bareMinerals Radiant Lipstick Xox

bareMinerals Radiant Lipstick Xox

bareMinerals Radiant Lipstick Xox

Jag är definitivt en läppstift-tjej och trivs i de flesta typer av läppstift – allt från krämiga till glansiga till supermatta, mest förtjust är jag nog i semimatta och läppstift med en sådär mjuk, nästan ceratliknande känsla. Om du gillar den sistnämnda typen, så ska du definitivt gå och klämma på bareMinerals Gen Nude Radiant Lipstick! De är så himla behagliga och läpparna ser riktigt mumsiga ut, lite kom och hångla med mig-fina. Typ något av det skönaste jag känt på läpparna! Färgen jag fått hem heter XOX och är en rosa mauve! Finns i 15 färger och jag vill ha fleeeer!

bareMinerals Radiant Lipstick Xox Swatch

bareMinerals Radiant Lipstick Xox Swatch

bareMinerals Buttercream Lipgloss Forbidden

bareMinerals Buttercream Lipgloss Forbidden

bareMinerals Buttercream Lipgloss Forbidden

bareMinerals Buttercream Lipgloss Forbidden Applikator

För dig som gillar ett gött glans är Buttercream Lipgloss något att spana in. Läppglans med mjuk, glansig och sådär sassy finish. Just färgen Forbidden är på tok för ljus för mig, min egen läppfärg är ganska skarp, så swatchen är inte världens finaste, men för dig med lite ljusare läppar (eller som orkar fixa med läppennor och grejer) så kan det vara en färg att klämma på. Kommer med en go doefoot-applikator. Finns i 10 olika färger!

bareMinerals Buttercream Lipgloss Forbidden Swatch

bareMinerals Buttercream Lipgloss Forbidden Swatch

Bareminerals Matte Liquid Lipstick swag

Bareminerals Matte Liquid Lipcolor Swag

Bareminerals Matte Liquid Lipstick swag

bareMinerals Matte Liquid Lipcolor Swag Applikator

Sist ut bland nyheterna jag fått testa är bareMinerals Matte Liquid Lipcolor som ett flytande matt läppstift men en faktiskt ganska behaglig formula, lite mousseliknande. Kommer i tio olika färger. Färgen jag har här heter Swag och är en rosa mauve. Täcker fint och sitter bra.

Bareminerals Matte Liquid Lipcolor Swag Swatch

Bareminerals Matte Liquid Lipcolor Swag Swatch

Priser ligger från 245-295:- och bareMinerals testar inte på djur. vet ej om veganska eller ej pga har inte orkar kolla inci.

*Pressutskick

4 Kommentarer
 1. Natasha
  Natasha says:

  Älskar BareMinerals grejer när de är bra, bara lite tråkigt att de endast har “”nude””-färger och lite rött och rosa i sortimentet som många andra företag, det är liksom ingen brist på de färgerna i sminksamlingen….! Dock funtar jag på att kolla in den där matte liquid lip colour, är de inte uttorkande så är det ju fenomenalt 😀

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Jag vet vad du menar! Ge mig en tokig färg och jag blir lycklig medan det dräller av olika typer av nudes. Tycker absolut du ska känna på deras liquid, tycker den är jätteskön jämfört med många liquids! Sedan är den ju matt, och matt är ju alltid matt 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *