Två skönhetsfavoriter i april


illamasqua kontrol anastaias dipbrow pomadeDags för några nya skönhetsfavoriter! Denna månad lyckades jag faktiskt bara skrapa ihop två produkter som jag tyckt sådär extra mycket om, men kvalitet framför kvantitet.

Illamasqua Lipstick Kontrol – tror inte att du missat att jag varit tokig i detta stift den senaste tiden – har ju trots bättre vetande postat två makeuper med denna färg två gånger på kort tid. Mendetärjusåfint… Matt, väldigt täckande och tjockt stift i en kall lila ton som är amazing. Har jag sagt att jag är kär? Sitter väldigt bra utan läppenna, men kan vara en bra grej att ha under för att täcka över den egna läppfärgen ytterligare. För att se makeup med Kontrol, klicka här. Finns att klicka ner från Beautybay.com och blir ditt för 200 kr.
Icke djurtestat, osäker på om vegansk eller ej

Anastasia Dipbrow Pomade Medium Brown – dunderhajpad ögonbrynsprodukt som typ alla makeupnördar älskar. Är det så bra då? Ja, jag tycker det! Jag har väldigt täta ögonbryn med tjocka hårstrån och det är inte alltid jag tycker att ett puder eller en penna riktigt gör tricket. Då är denna produkt dyngbra. Sitter som berget och går att bygga upp mättnaden om en vill börja lite försiktigt. Tillsammans med en bryngelé så går det att skapa riktigt buskiga bryn! Klicka här för att se hur fint resultatet kan bli! Finns på t ex Eleven.se för 245 kr.
Icke djurtestat, vegansk

0 Kommentarer
  • Ida K
   Ida K says:

   Haha! Jag kände likadant, men det är en superbra produkt. Tycker aldrig jag har haft så lätt att fylla i ögonbrynen! Och produkten sitter som ett jävla berg

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *