Vad jag stylar mitt hår med

ginger ombreDet är inte helt ovanligt att folk frågar hur jag stylar mitt hår, detta är oftast av människor jag träffar i riktiga livet, och helt ärligt, jag är så förbannat lat med hårstyling och hade sett ut som ett penntroll om jag inte hade haft bra hårvård. Till vardags brukar jag bara låta håret självtorka efter hårtvätt, så får det se ut lite som det gör. Fördelen med att ha långt hår med självfall är att resultatet blir helt ok så länge jag använder lite mysiga håroljor och så. De enda gångerna jag brukar styla mitt hår är faktiskt om jag ska på galej eller kanske en middag, och även här är jag rätt lat. Det får liksom inte ta för lång tid (men sminket kan jag lägga en halv livstid på #logiken).
poze hair 5-in-1 hairstylerSå hur stylar jag mitt hår då? Jag lockar det med denna lilla guldklimp! Poze 5 in 1 Hair Styler, en locktång med fem olika storlekar på skaft, och när jag vill ha detta resultat använder jag det största och tar ändå rätt stora passéer, men är noga med att de är från rötterna ända ner i topparna. Har du kortare hår får du välja en lite mindre storlek, det brukar bli bäst så. Och glöm för bövelen inte värmeskyddet!! Denna locktång, och så många andra, når temperaturer uppemot 200 grader, du kan ju tänka dig vad det sliter på ett hår i längden. Mitt favoritvärmeskydd är Björn Axén Extreme Heat Styling Protection (förmodligen inte vegansk, men cruelty free) som skyddar, ger bra stadga och glans.

Bonustips: rör inte lockarna förrän de är helt svala och om du upplever att ditt hår håller lockar väldigt dåligt kan du föna in lite mousse i håret innan du börjar locka. Detta fungerar lite som en primer och brukar hjälpa hållbarheten.

Varning: om du är klumpig och tankspridd som jag, ha på dig en tröja när du lockar håret med en sådan här mackapär, det är nämligen alldeles för enkelt att bränna sig på axlarna. Och öronen. Och kinderna. Varför använder jag ens något som kan bli såhär varmt?! Är det någon mer än jag som tycks bränna sig hela tiden?

Om du är sugen på Poze 5 in 1 Hair Styler kan du klicka ner dem från deras hemsida för 979 kr (just nu, tydligen tillfälligt nedsatt) och till den följer det med en sådan käck värmehandske som gör att du inte bränner fingrarna av dig. Jag gillar den så pass mycket att den i ett par månader varit stand in för min älskade superbreda och awesome plattång från GHD som jag annars lockar håret med.

*Pressutskick

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] är stylat med: Poze 5 in 1 Hair Styler (minsta skaftet) Sachajuan Styling Cream Straight or Curly GHD Detangling Comb Maria Nila Finishing […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *