Vera Mona Color Switch Duo

Vera Mona Color Switch DuoNu är min semester slut, så nu kommer det bli mindre ojämnt i aktivitet här, och jag tänkte börja med att berätta om en smart liten pryl – Color Switch By Vera Mona! Detta är en grej som är superbra för oss som gillar att leka med ögonskuggor, men som är lite lata och inte vill hålla på och byta penslar som vi sedan måste tvätta (alternativt för den som har ett begränsat antal penslar). Vera Mona Color Switch fungerar på så vis att den snabbt tar bort de pigment som sitter i borsten – och voila, kvar står du med en borste som inte är svart/blå/brun/whatever floats your boat och du kan hoppa på nästa färg!
Vera Mona Color Switch DuoSom du ser är detta ett slags svamp, jag tycker det känns lite som en skäggsvamp, och helt ärligt, så vet jag egentligen inte vad som är så speciellt med Vera Monas Color Switch, men fungerar gör den. Jag skulle inte rekommendera att du använder denna som en total rengöring, dvs, du bör tvätta dina penslar med rengöring och vatten med jämna mellanrum, men denna är löjligt bra när man är ute och reser eller kanske bara inte orkar. Svampen tvättar du sedan enkelt med lite vatten så är den som ny. Den vita lilla grejen i mitten är en svamp som du ska kunna fukta och dutta dina penslar mot för att intensifiera skuggor, helt ärligt tycker jag den är ganska onödig, framför allt eftersom tanken är att du ska slänga den efter varje användning. Däremot tycker jag att den stora, svarta svampen är kanon!
Vera Mona Color Switch DuoHär kan du se hur pass bra resultatet är. Det kan sitta lite färg kvar i penseln eller borsten efter att du rengjort den mot svampen, men alla pigment som färgar av sig är borta. Perfekt pryl för alla latmaskar.

Pris på denna lilla pinal ligger på ca 200 kr och är relativt enkel att få tag på för den som gillar att internetshoppa! Vad tycker du? Ser denna ut som en grej du skulle gilla?

*Pressutskick

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *