Video: Läser ur min gamla dagbok

Det kan eventuellt hända att den här videon känns för pinsam för att lämna kvar, men här läser jag i alla fall ur min gamla dagbok. Ber om ursäkt redan på förhand, för det är lite cringe – jag trodde att den endast bestod av saker jag skrev mellan åldern 6-10 men hittade en del skrivit som pinsam tonåring. Snälla säg att ni också var såhär töntiga!!

4 Kommentarer
 1. Pauline
  Pauline says:

  Hahaha… Sjukt kul att få höra din dagbok, betryggande också att inse att man var ensam om att vara överdramatisk i tonåren..;) Skäms ihjäl varje gång jag läser min gamla dagbok över hur djup och pretto jag var…

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Alltså skoja inte! Hade lätt ångest i två dagar efter att jag redigerat videon pga kändes som att jag hade återvunnit alla jobbiga känslor

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *