Video: Läser ur min gamla dagbok

Det kan eventuellt hända att den här videon känns för pinsam för att lämna kvar, men här läser jag i alla fall ur min gamla dagbok. Ber om ursäkt redan på förhand, för det är lite cringe – jag trodde att den endast bestod av saker jag skrev mellan åldern 6-10 men hittade en del skrivit som pinsam tonåring. Snälla säg att ni också var såhär töntiga!!

0
4 Kommentarer
 1. Pauline
  Pauline says:

  Hahaha… Sjukt kul att få höra din dagbok, betryggande också att inse att man var ensam om att vara överdramatisk i tonåren..;) Skäms ihjäl varje gång jag läser min gamla dagbok över hur djup och pretto jag var…

  0
  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Alltså skoja inte! Hade lätt ångest i två dagar efter att jag redigerat videon pga kändes som att jag hade återvunnit alla jobbiga känslor

   0
   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 − femton =