Video: Min första tutorial!

Äntligen har jag gjort min första tutorial! Det känns jättekul och ganska så självutlämnande, av någon underlig anledning! Denna tutorial är på en ganska så grungig makeup som jag i perioder gör när jag vill ha en tung och cool makeup, men inte vill lägga ner för mycket tid.  All over all är jag väl inte hundra procent nöjd med videon, men jag lär mig… Hoppas du gillar! 🙂 Glöm inte att i så fall följa mig på youtube och trycka tummen upp!

11 Kommentarer
 1. Scarlett
  Scarlett says:

  Ohhh vad glad jag blev att du äntligen gjort en tutorial! Du känns alltid så äkta i dina videos så FORTSÄTT! 😀

  Svara
 2. Lena
  Lena says:

  Jättebra video, vill se mera !! :=)
  Vill fråga dig om en sak i din fina video… Isadora läppstiftet du använder där, är det en kall eller varm färg ??
  Jag har kollat på det inne på Åhléns och kan inte bedöma vilket. Jag är en tjej som ska ha varma toner så som beige, brun, koppar, guld o.s.v. och har nu då blivit lite kär i detta stift men kan inte få fram om det är varmt eller kallt.
  Så, därför jag frågar dig, du verkar duktig med färger. Hoppas på svar, tack på förhand !!
  Vänliga Hälsningar från Lena.

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Hej! Vad roligt att du gillar videon! Jag skulle säga att det är en varmare färg då den har ett stänk av orange i sig, så brukar du passa i varma färger ska du absolut ta en titt! Är du väldigt mycket brunare än mig ska du kanske välja en lite mörkare nyans, men om du ligger i samma hudtonsskala så testa 🙂

   Svara
   • Lena
    Lena says:

    Tack så hjärtligt för ditt svar !!
    Jag är blek, typ nordiskt blek så utan något smink ser jag ut som ett spöke, så vitt typ :=) Ja, kanske inte då men du förstår vad jag menar. Är mellanblond i håret, blå ögon med liiiiite grönt i och passar helt klart bäst i varma toner. Är lite sugen på detta stift men så tänker jag att det ser för kallt ut för mig men på Åhléns sa dom att det var en varm ton och jag har velat hit och dit i tankarna om detta stift… kallt, varmt, kallt, varmt :=)
    Så Tack för att du med sa nu att det var varmt, du är ju utbildad och verkar duktig på detta med färger.
    Kram från Lena, Katrineholm.

    Svara
    • Ida
     Ida says:

     Ja, nej men då kan nog Cool Cashmere vara fin på dig! Tack och lov så är den inte monsterdyr, om det inte skulle bli helt hundra! Sedan kan man alltid anpassa färgen med en läppenna om man vill det 🙂

     Svara
 3. Josephine
  Josephine says:

  hahahaha du är ju bara för underbart rolig! (syftar främst på svart-och-svår-då-slipper-man-undan-alla-män-minen, to die for!) Mycket bra video och grymt snygg look!

  Svara
 4. Anna
  Anna says:

  Hej! 🙂 Sjukt snygg look, ska definitivt testa den. Jag äääälskar dina naglar ockå, vad har du för nagellack?!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *