Walk down the memory lane

Åh gud. Har suttit och läst genom min gamla blogg nu en stund och hamnat på inlägg från tiden när jag höll på och modellade som mest och kanske var som smalast också. H-E-R-R-E-G-U-D vad folk var på mig om min vikt hela tiden och antydde att jag skulle ha ätstörningar! Klart att jag, som vilken normal tonåring som helst hade idiotiska komplex och tankar om min kropp, men några ätstörningar det hade jag bannemig inte. Blir så irriterad när jag läser hur påhoppad jag jämnt blev om min vikt, bara att jag sa att jag inte passade i ett par shorts kunde få 40 pers att flippa. Varför tycker folk det är okej att hela tiden gå på smala människor om deras vikt? Orka det. Vore lika dumt som att gå på överviktiga. Trams. Orkar inte gå in på ämnet för djupt, men kan inte folk bara acceptera att vissa är smala och vissa är tjocka?

Bjuder på några gamla bilder på viktmobbade Ida, fan vad snygg jag var som 18-åring. PEACE!

0 Kommentarer
  1. marienicole
    marienicole says:

    jag läste din gamla blogg är bara året yngre än dig. Har typ “växt upp” med dig när jag läste din blogg, Kommer ihåg inlägget på de två första bilderna! Vilken tid det var,

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *