YouTube-tips: Kiki G

Jag kollar sällan på tutorials på YouTube, med största anledningen att ja… jag kan ju oftast själv? När jag kollar på skönhetsrelaterade videor tenderar det att vara om produkter jag är nyfiken på eller på The Makeup Breakup (om du gillar när saker förstörs, kolla!!). Annars blir det inte direkt tutorials, förutom när Kiki G laddar upp saker. Jag älskar henne! Hon är helt jävla, ursäkta ordvalet, tappad och så himla underlig, men jösses vad hon pratar bra om smink. Det är liksom inget show off, inga underliga tekniker utan faktiskt väldigt bra tips som speglar väl hur de flesta proffs tänker och tekniker som går att applicera på verkliga livet-

Enligt mig är YouTube nu nedlusat med massor av tekniker och makeuper som ser helt bedrövliga ut i dagsljus och då är det här så himla uppfriskande med någon som tänker på ett sätt som går att applicera på verkligheten. Stort plus för mig är att jag själv blir påmind om saker som jag glömt under årens gång och att jag faktiskt ibland snappar upp saker som jag inte visste och som fungerar galant.

Mina favoriter med Kiki G:


Rasism och smink


Bara fantastiskt sminktrams


Färglära


Täck acne naturligt

2 Kommentarer
  1. Pauline
    Pauline says:

    Tack för tipset om Kiki G. Har sträcksett hennes uppladdningar på youtube nu och garvat läppen av mig. Älskar folk med sjuk humor och självdistans, som dessutom har bra värderingar. Det är uppfriskande att se!

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *