Youtube-Tips: RawBeautyKristi

Ni vet, ibland tycker jag att skönhetsindustrin är rätt så hysterisk, fixerade på helt fel grejer och inte tillräckligt kritisk. Det är inte bara jag, som ofta får panik över att FEL personer har en slags makt och ett stort inflytande över massor av folk men använder det på fel sätt. I denna video tycker jag att RawBeautyKristi sätter ord på saker som jag själv tänker på, men också saker som vi alla borde tänka på. Liksom, vilka är dessa personer som vi låter ha ett stort inflytande på oss? Det är okej att ställa lite krav (men inte att vara elak så klart) på folk som vi ser upp till. Nej, de bad inte om att bli förebilder men suck it up, nu är du det.

Förutom denna video tycker jag om Kristi, hon är ful i mun, rolig, känns väldigt ärlig och är inte bara en generisk “perfekt” tjej som pysslar med skönhet. Tyvärr inte cruelty free, men bra på så många andra sätt.

Otroligt rolig video som jag nästan satte i halsen över och en annars bra introduktion till Kristi.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *