Blindfolded Makeup Challenge med Frida Skoglund

För någon vecka sedan teasade jag ju er om att jag och Frida hade hittat på lite fuffens – nu får du se resultatet! I videon nedan ser du mig lägga en makeup på Frida iförd ögonbindel, eller ja, sovmask.

Vill du se Frida göra det samma på mig så föreslår jag att du klickar dig in på hennes blogg här och tar en titt på fredag. Jag blir helt fantastiskt vacker!

5 Kommentarer
  1. Sara
    Sara says:

    Äntligen! Jättebra video!! Är verkligen förväntansfull på kommande. Tror att vi har en ny youtube-stjärna på g haha, snälla gör en blindfold makeup challange på dig själv också (kolla in linda Hallbergs om du inte redan gjort) , så himla underhållande att kolla på:)

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *