Dior Diorshow Iconic Overcurl Mascara

dior diorshow iconic overcurl mascaraDior Diorshow Iconic Overcurl Mascara säger sig vara en revolutionerande mascara som ska ge spektakulär volym och ordentligt med hjälp att hålla fransarna böjda. Vilka adjektiv va? I övrigt lovar Dior att Iconic Overcurl inte heller ska klumpa sig eller smeta av sig. Det finns sjukt mycket mer som denna mascara skryter med, men det känns bara som bla bla bla… Ni vet hur det är!

dior diorshow iconic overcurl mascara wandIconic Overcurl har en böjd borste av ”klassiskt” borstmaterial. Som tillsynes är detta en provförpackning, så skaftet på borsten är längre i ordinarie storlek. Borsten är ganska enkel att använda och jag uppskattar överraskande nog den böjda borsten, jag brukar inte gilla dem alls. Det är enkelt att nå de flesta fransar och det går bra att bygga upp volym på underfransarna också.

dior diorshow iconic overcurl mascara lashesVad tycker jag?

Längd – Bra! Men inte något spektakulärt.

Volym – Alltså… revolutionär volym är väl att ta i, men det är ju en riktigt trevlig volymmascara. Volymen går snabbt att arbeta upp, men låter du fransarna torka mellan lagren kan det bli någon klump här och var, så det klumpfria löftet infrias inte heller riktigt.

Effektivitet – Det går snabbt att arbeta in mascaran i fransarna, så den funkar fint för stressiga morgnar.

Vattenresistent – Nej, men den håller för en blöt utekväll.

Hållbarhet – Se under vattenresistent.

Pris: 340 kr/10 ml

Betyg: 3,5/5. Lite för kaxiga löften och ett lite väl saftigt pris drar ner betyget. Hade den haft löften a la gårdagens mascara hade det varit full pott.

*Pressutskick
not-cruelty-free

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *