Face Stockholm Power Lashes Water Resistant Mascara

face stockholm power lashes water resistant mascaraSist ut i min mascaravecka är Face Stockholm Power Lashes Water Resistant Mascara marknadsförs ganska modest som en vattenresistent mascara med volymeffekt. Fiberrik fuktgivande formula som gör fransarna längre, tätare och fylligare. Ingen vavavoom beskrivning.

face stockholm power lashes water resistant mascara wandBorsten är som till synes ganska klassisk – rak, fiberborste i ganska normal storlek, kanske något hårdare än vad jag personligen skulle önskat. Jag önskar också att borsten hade plockat upp lite mer produkt, men annars är den enkel att styla fransarna med.

face stockholm power lashes water resistant mascara lashesVad tycker jag?

Längd – Denna mascara gör inte så mycket för längden tyvärr.

Volym – Helt ok, men det är mer av en vardagsmascara. Jag gillar som sagt mascaror som ger ordentligt med volym och Power Lashes är lite för mesig för mig. Den som däremot gillar mer blygsamma fransar bör ta en titt. Det blir inte heller super om mascaran får torka mellan första och andra lagret.

Effektivitet – Inte den snabbaste mascaran om du vill bygga upp volym.

Vattenresistent – Japp! Mer år det vattenfasta hållet.

Hållbarhet – Här är det lite underligt, Power Lashes som sitter som ett berg smular lite? Jag förstår inte riktigt hur det går ihop. Smulorna smetar dock inte.

Pris: 269 kr/12 ml

Betyg: 2,5/5. Mest inte min tekopp och hade önskat att den inte smulade.

*Pressutskick
cruelty-free2

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *