IsaDora Nail Studio

isadora nailstudio

I vecka 3 landade lite nyheter från IsaDora i butik. Denna kollektion kallas Nail Studio och innehåller fyra nagelprodukter som förbereder, fixerar och förkortar torktiden! Alla produkterna ligger på blygsamma 85 kr/st.

IsaDora Nail Primer Glossy & Natural
Dessa förbereder, vårdar och jämnar ut nagelytan, förlänger hållbarheten på din manikyr, förstärker färgen och hindrar lacket för att flagna. Du kan bära Nail Primer både som en naturlig manikyr och som ett baslack. Använder du Nail Primer som en manikyr blir det snyggast med två lager lack.

IsaDora Wonder Top Coat
Ett topplack som ger volym till manikyren, ger ett högglansigt resultat, hållbarhet och torkar snabbt!

IsaDora Quick Dry Dropper
Droppas mitt på nageln när du är klar med din manikyr och snabbar på torktiden, enligt IsaDora ska manikyren vara ”touch dry” efter ett par sekunder och helt torr efter två minuter. Om du lackar som jag, dvs baslack + 2-3 lager färgat lack + topplack så kommer lacket inte att torka helt på den korta tiden, men ytan blir såpass torr att det går att ta på den utan att förstöra allt ditt hårda arbete. Är du en slarvlackare som hoppat över bas- och topplack så kan du förvänta dig en supersnabb torktid!

Generellt är jag väldigt positiv till denna kollektion då jag upplever en bra förlängning av tiden manikyren hålls snygg. Eftersom jag är en liten nagel-Hitler brukar min manikyr hålla i alla fall 4-5 dagar innan de börjar chippa, och med baslack, topplack och quick dry-dropparna kan jag slå på 1-2 dagar på detta. Finfint om du frågar mig. Jag skulle definitivt kunna ha alla dessa som stammisar i nagellackslådan!

*Pressutskick
cruelty-free2

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *