Illamasqua Matte Lipstick Apocalips

illamasqua apocalipsillamasqua apocalips illamasqua apocalips

Alltså, ni vet ibland blir man typ besatt av något, men man kommer aldrig till skott med att införskaffa saken i fråga? Så var det för mig med Illamasqua Matte Lipstick Apocalips. Jag tror att jag varit besatt av det i typ ett år – kanske mer, men jag beställde det aldrig. Varför vet jag inte, men misstänker att jag bara kommit på att jag ska köpa det när jag inte känt att jag haft råd att köpa smink. Och framför allt inte petroleumgröna läppstift. Apocalips är en typisk Ida-färg; den är egentligen ganska ful och konstig, men jag älskar den.

För att vara en så underlig läppfärg som det faktiskt är, så är Apocalips förvånansvärt lättburet och smickrande. Jag vet inte hur det går till, men det bara funkar. Nu kanske du tänker “Lättburet och smickrande? Du är knäpp!”, men jag tycker helt ärligt inte att färgen ser ens lite konstig ut på. Illamasqua är nog ett av de märken som är överlägset bäst på att ta färger som inte är uppenbara i sin kategori och göra dem sådär coola och lättburna.

Illamasqua Matte Lipstick Apocalips täcker väldigt bra, men om du som jag, har väldigt pigmenterade läppar i dig själv är det en bra idé att köra över läpparna med concealer och pudra innan du applicerar färgen. Du vet säkert att rött och grönt är kontrastfärger, så om appliceringen är slarvig kommer det synas. I övrigt tycker jag verkligen att Illamasquas läppstift är helt fantastiska! De sitter bra och blöder inte. Vad tycker du om denna typ av färger? Är de för konstiga för dig eller är du också ett fan?

Pris ligger på ca 245kr och finns på Beautybay.com och Illamasquas hemsida.

cruelty-free2

5 Kommentarer
  • Ida
   Ida says:

   Det är en ny från Idun tillsammans med en svart skugga! Tycker inte den från idun är tillräckligt pigmenterad, men den sitter som ett jävla berg!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *