Makeuplook: Black Parade

Emo makeupEgentligen hade jag tänkt att göra något helt annat än detta, men eftersom jag inte hade exakt rätt nyans på skugga som jag ville ha…. så blev det någon slags flört med tonåren. Skittråkigt det där med skuggan pga var bombis att jag hade något som det jag hade i huvudet och hade tänkt på det i tre dagar. Men så blir det ibland. Har i alla fall en anledning att shoppa ögonskugga haha. Jag har förresten tre par fransar här. Bara sådär appro.
Emo makeupBAS
Lumene Natural Glow Foundation – 2 Ivory
Viva la Diva Concealer With Argan – Pure Light
Makiash Perfect Finish Loose Powder
bareMinerals Invisible Bronzer – Fair to Light
Linda Hallberg Cosmetics Infinty Palette – Milkyway

ÖGON
Kat Von D Shade + Light Eye Contour Palette – Shax
Linda Hallberg Cosmetics Infinty Palette – Fornax
Sweed Lashes – Iconic
Sweed Lashes – Gabbi
Ardell Faux Mink – 810

LÄPPAR
ModelsOwn Lip Gunk – Lava 01

7

3 Kommentarer
  • Ida
   Ida says:

   Alltså jag letar efter en väldigt specifik lila! Typ nästan blå fast lila och inte mörk. Har inte hittat något sånt så gör nog den själv 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *