Makeuplook: I Wanna Hold You In The Dark One Last Time

Makeupartist skönhetsblogg sminkblogg Makeupartist skönhetsblogg sminkblogg Makeupartist skönhetsblogg sminkbloggIgår satt jag och krånglade med elektronik tills jag höll på att spy och ville supa ner mig, men istället ”råkade” jag skapa en mörk sminkning som nog kanske är mer en karaktär än regelrätt sminkinspo. Det enda jag visste att jag ville göra var att arbeta med svart och vitt och inte blanda in någon färg alls och hoppsan så ser jag ut som en karaktär ur någon semiläskig skräckfilm. Detta är nog för övrigt den enda kreativa sminkning som jag har skapat på ett tag. Det känns som livet liksom dödat kreativiteten lite, men nu hoppas jag att den kan vara tillbaka! Har du haft en trevlig helg hittills?

Jag använde:
.Färg Creative Colors Svart + Vit
Kat Von D Shade & Light Eye Contour Palette Shax + Lazarus
Kryolan Transparent Loose Powder

2

4 Kommentarer
  1. Emilie
    Emilie says:

    jag älskar’t! du hade passat bra in på grottan (gothklubb som fanns förr i tiden, mvh gammal). nu fick jag lust att göra något svart och kladdigt.

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *