Kat Von D Shade & Light Eye Contour Palette

Kat Von D Shade & Light Eye Contour Palette För någon vecka sedan trillade det ner ett paket i min brevlåda som var en ganska stor humörhöjare, nämligen Kat Von D Shade & Light Eye Contour Palette (plus lite annat), ett ganska kul pressutskick med tanke på att jag brukar gilla det mesta jag testar från Kat Von D. Jag ska säga att jag nog använt Shade & Light Eye Contour Palette varje gång jag sminkat mig sedan jag fick den och känner därför att den så klart ska visas upp!
Kat Von D Shade & Light Eye Contour Palette Detta är alltså en mer eller mindre helmatt palett, vissa skuggor kan jag tycka har ett lätt glow till sig, men vi snackar väldigt lätt, så se detta som en matt palett. Färgerna är från några nyanser vitt/ljusbeige till flera nyanser av brunt till en bläcksvart, en väldigt användbar palett för mig som makeupartist. Det enda jag egentligen inte gillar är att alla Kat Von Ds paletter väger så satans mycket, jag vill ha lätta prylar i sminkväskan! Det smarta med denna palett är att den är uppdelad i neutralt, kallt, varmt, så delar du upp paletten i tre lika stora bitar får du som tycker det är svårt med färger lite hjälp att matcha ihop färgerna i kombinationer som garanterat fungerar med varandra.

Alla skuggor är ordentligt pigmenterade, d.v.s att du kan få samma mättnad och färg av skuggan i ansiktet som i paletten, vilket jag gillar. Väljer jag den svarta vet jag att jag får SVART och inte någon fjösig gråsvart historia.
Kat Von D Shade & Light Eye Contour Palette SwatchesJag har swatchat översta raden från vänster och sedan från vänster till höger av den undre. Som du kanske ser så syns knappt den första ljusa eller den sista ljusa skuggan på mig, de är så himla nära min egen hudton att ja, de försvinner. Detta tycker jag bara är positivt för det betyder att jag har väldigt bra utsuddningsfärger ifall jag vill ha något mot min egen hudton. Vissa av dessa skuggor smular lite i paletten, men jag tycker inte att de faller ner i ansiktet även om jag sminkat ganska hårdhänt. Jag kan inte garantera att du inte får falldowns, för det beror lite på sminkteknik, men jag upplever detta som en mindre drällig matt palett.

Kat Von D testar inte på djur! Kat Von D Shade & Light Eye Contour Palette hittar du enklast på Sephora och jag TROR att den går loss på ca 500:-

Har du testat Kat Von D Shade & Light Eye Contour Palette? Gillar du den lika mycket som jag?

*Pressprov

1

9 Kommentarer
 1. Natasha
  Natasha says:

  Älskar den här paletten, den funkar ju till allt! Och så är ju kvalitén på KvD ögonskuggor helt ljuvlig, tyckte inte att det kändes riktigt värt att lägga pengarna på hennes quads men den här har känts helt värd än så länge. Håller dock med att den är så tjock och tung, brukar ofta göra mitt ögonsmink på pendeln och då är det najsare att ha en något lättare palett med….

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Ja, det är en riktigt bra allround palett och tycker också den är riktigt prisvärd – man får ju det mesta som kan tänkas behövas!

   Svara
 2. Skatan
  Skatan says:

  Åh! Min favoritpalett! Den är grym. Och sååå användbar. För blekfisar som mig (på vintern) går de stora skuggorna att även att använda som ”rouge”/bronzer, contour och highlighter!

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Haha! Ändå rätt kaxigt att du kan använda den stora varma som rouge, jag är ett Pale McPale Face men där går nog min gräns 🙂

   Svara
  • Ida
   Ida says:

   Jag tycker det är fantastiskt! Ibland vill man ju ha en svart som är så svart att det ser ut som ett svart hål!

   Svara
  • Ida
   Ida says:

   Hej! Tack! Jag är väldigt osäker vad detta är för det är en färg jag ryckte till mig hemma hos en vän :/

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *