IDUN Lipstick Swatches

För ett tag sedan släppte IDUN ett gäng superfina läppstift, alla så kallade nudes i olika finish och ton. Dessa föll mig verkligen på läppen (höhö) eftersom de passar min extremt gula hudton väldigt väl. Jag har sagt det förr och vill säga det igen: kom ihåg att vad som är en nude för mig kanske inte är en för dig. Detta baseras på personliga preferenser och vilken nyans du har på huden. För mig som ser ut som en död simpsonsgubbe är dessa helt amazeballz.

Idun matte lipstick krusbär Idun matte lipstick krusbär swatchIDUN Matte Lipstick Krusbär – kanske min favorit i gänget. Ser ut ungefär som ett plåster men på absolut bästa sätt. Kanske inte skulle kalla detta ett matt läppstift, utan snarare en klassisk läppstift-formula, alltså den formula jag tänker på när jag tänker på läppstift. En helt perfekt färg för en matt svart sotning!
IDUN Creme Lipstick KatjaIDUN Creme Lipstick Katja swatches IDUN Creme Lipstick Stina – jag tror att IDUNs cremeläppstift är några av de få läppstift med skimmer i som jag faktiskt tycker gör något bra för läpparna. Skimmerkornen är så pass små att de ger ett vackert glow utan att se sådär töntglittrigt ut. Stina är en grymt bra slänga på i farten-färg!
Idun matte lipstick LingonIdun matte lipstick Lingon swatch IDUN Matte Lipstick Lingon – en riktigt grym my lips but better-färg med en riktigt göttig formula. Bra täckning och skulle vilja påstå att detta är en av de färger som kan klä de absolut flesta.
Idun creme lipstick stinaIdun creme lipstick Katja swatch IDUN Creme Lipstick Katja – prinsessfärgen i högen! Inte prinsessa på ett dåligt sätt utan ett högst positivt sätt. Du som gillar en ljus, men inte concealerljus, nude kommer nog gilla denna. Känns som ett cerat och har samma fina glow som alla de andra creme-läppstiften från IDUN.

Pris ligger på 195:-/st och enklast hittar ni dem på Iduns hemsida eller på apotek. Dessa har väldigt snälla ingredienser, så även du med känsligare hud kan kolla in dem. Jag är ganska säker på att samtliga är veganska, men som vanligt ber jag dig att dubbelkolla ingredienslistan.

*Pressprov

0
2 Kommentarer
 1. Nicole
  Nicole says:

  Hej, tack för bra beskrivningar!
  Vill bara dubbelkolla. Vilken bild är Stina och vilken är Katja?
  Jag fick för mig att Katja är den ljusare av dem men på läppbilden ser det ut som att Stina är ljusare 🙂

  0
  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Sorry! Det jag är jag som vimsat till det med namnen! Stina är den mörkare 🙂 har uppdaterat beskrivningen!

   0
   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + nio =