My fury little friend

Jaha. Så nu håller jag på att testa min självdisciplin genom att ändra min kost. Socker ska bort. Bland annat. Det roliga med att jag faktiskt försöker mig på en sundare diet är att jag saknar självdisciplin helt och hållet. Jag älskar mat. I stora mängder, haha. (Bli inte rädda, ska absolut inte banta, bara bli nyttigare).

Anyway, dagen till ära ska vardagsrummet få sig en käftsmäll. Nu ska det fan bli fint. Sedan ska jag ut på stan och köpa en liten sak jag vill ha. Hihi.

Bilden nedan har den duktiga Jonathan Silfverberg tagit, modellen är Leo/Sweden Models, jag står bakom smink och hår och detta är ett jobb för Crowbar Fashion .

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *