Adventskalender 3 | ModelsOwn + ett hemligt paket

Ni måste varit snälla i år, för jag har en adventstävling till. Denna tävling är i samarbete med ModelsOwn och Everdea som tycker att ni ska få en riktigt bra allt-i-allo palett att förgylla dagarna med. Självklart vegansk och cruelty free, så med andra ord kommer denna passa de flesta. Till denna tävling kommer det även med ett hemligt paket. Du läste rätt. Jag kan inte säga något värde (är megakass på att räkna) men att du säkert kommer älska det. Så med andra ord – en styck fancy palett och ett hemligt paket utvalt och hopplockat av yours truly.

Såhär tävlar du:

Lägg en kommentar och berätta om ett secret single behaviour! Vad gör du när du är singel? Gräsänkling för en kväll? För ökad chans att vinna: följ @colorsvibenordics på Instagram. Glöm inte att lämna ditt användarnamn i kommentaren!
Som vanligt är jag enväldig härskare och jag accepterar inga sura miner för att du inte vann. Det går inte heller att överklaga min dom eller gråta sig till den. Sori.

Tävlingen pågår t o m 23/12-17. Inlägget kommer att uppdateras med vinnare och denna person kommer att kontaktas via mail – med andra ord – stava rätt. Svarar inte vinnaren på mitt mail inom 72 h kontaktas en ny vinnare.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Detta inlägg är sponsrat av ModelsOwn och Everdea

16 Kommentarer
 1. Josefin
  Josefin says:

  När jag har en ensamkväll går jag all in på spakväll – dusch, bodyscrub, hårinpackning och helst en duschöl. Musikalsoundtrack och fuldans. Färga bryn, multimasking så en ser ut som en fullvärdig medlem i vilket black metal-band som helst. Avsluta med en sheet mask och chips. Perfa!

  Svara
 2. Elsa Paulson
  Elsa Paulson says:

  Lägger ansiktsmask och sånt där såklart men framförallt – går loss med pincett och nagelklippare. NJUTER av att sitta i sängen eller vid soffbordet och klippa tånaglar, pilla bort ingrodda hårstrån med pincett och dra bort död hud utan att min partner gör kräksljud pga ”äckligt”. Mmmmmmm

  Heter @elsapaulson på insta, följer colorsvibenordics där!

  Svara
 3. Karin
  Karin says:

  En kväll för mig själv innebär att jag kan kolla ikapp på alla youtubers som jag gillar på TVn via Chromecast. Känslan att inte behöva kolla med lurar 🙂 Heter _mysecretpassions på Insta och följer såklart redan colorsvibenordics.

  Svara
 4. Lina
  Lina says:

  Hehe! Jag är nästan aldrig ensam pga barn och sambo. Men om jag mot förmodan skulle vara både barnfri och sambofri hade jag nog gjort sånt jag gjorde förr i tin, jag hade ätit nudlar och smörgåsar med fejkkaviar. Eller dumplings, såna där veganska på ica!! Så jävla gott! Eller!!! Så hade jag blivit full och duschat. Nödvändigtvis inte i den ordningen. Minns inte när jag drack en öl senast. Följer colorsvibenordics på insta, heter Sockerapa där!

  Svara
 5. Madde
  Madde says:

  Jag tänkte skriva något smart och uppseendeväckande för ökad chans att vinna då jag inte har instagram. Men… Ärligt? Jag brukar ligga på soffan, slökolla Youtube, bli skittrött klockan 21 och sen ligga i sängen och längta efter sambo och son då jag är rätt mörkrädd.

  Svara
 6. Lotta
  Lotta says:

  Antingen städar jag, (!) eller så bakar jag något. Kakor eller godis. För att överraska familjen. Sen lägger jag mig i sängen och läser, njuter av tystnaden samtidigt som jag saknar min lilla familj.
  Tråkigt, jag vet. Men men, sån är jag.

  Svara
 7. Anna pe
  Anna pe says:

  Ooooh, spännande! När jag är ensam sitter jag och klämmer inväxta hårsäckar :/ lite äckligt men det känns så bra, hehe

  Svara
 8. Emilia
  Emilia says:

  Helt ärligt så är jag sjukt lat när jag är själv, jag dricker mitt vin/te beroende på humör och halvligger i soffan som en slapp banan. Svänger ihop någon mat av det som finns hemma, är alldeles för lat för att åka och köpa någonting (småstad = inget vettigt utbud av utkörning + att det inte levereras fram till dörren utan man måste gå ut(!!) och hämta käket när utkörningsmänniskan sitter kvar i bilen!). Skulle det finnas chips eller choklad hemma så smygäter jag den som efterrätt, skulle aldrig erkänna det för sambon x) Det närmsta SPA-kväll jag kommer är att jag målar naglarna (gottalovenagellack!). Detta i kombination med en ohälsosam mängd Netflix och två minst lika slöa katter. Skulle det se ut som f-n hemma så kanske jag eventuellt plockar iordning lite innan med, i alla fall i vardagsrummet så att jag slipper se skiten 😛

  På instagram heter jag pailime och jag följer colorsvibenordics, min instagram är privat, men det spelar bergis ingen roll 🙂

  Svara
 9. Beatrice
  Beatrice says:

  Sjukt längesedan jag var singel men OM jag ska ha en kväll för mig själv så ser jag fram emot det sjukt mycket, köper lakrits och laddar med gråtiga tjejfilmer min man aldrig vill se. Samt gråter då.

  Svara
 10. Karin
  Karin says:

  När jag är singel brukar jag sitta i soffan och klippa tånaglarna, äta glass till frukost och dessutom äter jag pizza som andra äter mackor. Jag förvandlas till ett ärkeäckel

  Svara
 11. Linn
  Linn says:

  Jadu.. har varit singel några år nu så jag kanske inte ens inser allt jag gör nu som man kanske inte skyltar lika mycket med i ett förhållande haha. Men rent spontant så tar jag väldigt mycket plats nu när jag är ensam. Sover över hela 180cm sängen, tar upp hela soffan och disken kanske skulle behövas tas hand om lite oftare. Men jag sköter också om mig själv bättre när jag inte har någon annan att tänka på. Äter bra och sköter en välgenomtänkt hudvårdsrutin. Går på yoga flera gånger i veckan. Så jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mitt liv nu. Jag har hittat mig själv!
  Tack för en bra blogg 😉

  Svara
 12. Moa Strandberg
  Moa Strandberg says:

  Då jag har varit singel i princip hela livet så gör jag ju precis allt i mitt liv som singel. Men saker jag gör hemma när jag är själv är lever på snacks och onyttig mat, cause why not. Stannar uppe alldeles för länge då jag fastnar på skönhetsbloggar, makeupvideor på youtube och beauty and bullshit på facebook. Kollar på Skam om och om igen trots att jag sett den tusen gånger redan, men ibland varierar jag mitt serietittande. Vissa kvällar tar jag härliga bad, ansiktsmaskar och testar nya makeuplooks. Så det är typ så mina kvällar ensam hemma ser ut, vilket i princip är varje kväll 😛

  @moastrandbarg på instagram

  Svara
 13. Laila
  Laila says:

  Eftersom min sambo tycker jag är fantastiskt löjlig, så passar jag på att leka fotosession med djuren med olika bakgrunder och hemska utstyrslar som troligen bara får mig att asgarva. Djuren är alltid toknöjda dock, för de får ju hitta på hyss när husse inte är hemma samt att de får smaka på mina chips. Är husse borta bantar varken Laila eller djur 😉

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *