Makeuplook: Eventuellt nyår

Kat Von D EchoNu är det snart nyår – tjoho för många, mindre tjoho för mig. Min ena hund, Yoda, har blivit så rädd för fyrverkerier att det blir till att åka ut till sambons familj på landet och luffa. Yoda brukar självklart inte vara i stan på nyår, men det där med att folk smäller i tid och otid har verkligen förstört så mycket. Tråkigt! Är era djur rädda för fyrverkeri eller är de coolare?

Nog om Yoda, nyår är en av mina favoritfestligheter på hela året, mest för att alla är så peppiga och har tagit på sig partybrallorna. Det är även en perfekt anledning att klä upp dig lite mer än vad som är okej och att dränka sig i glitter. Jag tänkte därför att jag skulle ta ut lite av min nyårsfrustration i att göra så många nyårsmakeuper jag hinner och har lust med, så får ni lite kul inspo. Detta är en av mina första där jag gjort en ganska ung makeup, men jag tycker den känns kul!

På ögonen har jag använt Nablas nya Dazzle Liner i färgen Industrial, detta är en stålgrå skimmerliner som är så fantastiskt lätt att måla med. Under ögonen har jag Illamasqua Pure Pigment Beguile och Linda Hallberg Cosmetics Metallic Mysteries Bang!, dessa tillsammans med lite små stenar som jag klistrat på. Tycker att det är en rätt kul look och den kräver inte att du är särskilt duktig på smink. Det enda som egentligen är lite knepigt är att få till läpparna. Jag har använt Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick Echo. Färgen är helt fantastisk, men den kräver lite arbete för att bli fin. Jag tror att NYX Liquid Lipstick Jet Set är lite enklare att jobba med (och dessutom billigare och lättare att få tag på), så det är ett bra alternativ om du vill ha blåa läppar!

Tycker ni förresten att det är trevligt när jag skriver lite kring hur jag tänkt och tips eller vill ni bara se lookerna rakt upp och ner som vanligt? (Och ja, I hear you, jag ska försöka få till pictorials lite då och då)

BAS
Lumene Natural Glow Foundation 1 Porcelain
Urban Decay Naked Skin Concealer Fair Neutral
Illamasqua Powder Blusher Lover
Makiash Perfect Finish Loose Powder
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette Milkyway + Maffei

ÖGON
IsaDora Stretch Lash Mascara
Nabla DAzzle Liner Industrial
Linda Hallberg Cosmetics Infinity Palette Fornax (bryn)
Linda Hallberg Cosmetics Metallic Mysteries Bang!
Illamasqua Pure Pigment Beguile
Stenar H&M

LÄPPAR
Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick Echo

SMYCKE
Caroline Svedbom (Mini Drop Necklace)

5 Kommentarer
  1. Madde
    Madde says:

    Mycket trevligare när du skriver lite om looken! Bara en bild är rätt trist…

    Kul med nyårssminkningar! Hade jag inte firat nyår med fyra spädbarn hemma i soffan hade jag nog glammat upp mig. 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *