Makeuplook: Kat Von D Echo

kat von d everlasting lipstick echoDu som följer min blogg har nog märkt att jag är väldigt förtjust i lite sådär smått otippade läppfärger: petroleum, mörkgrått, spöklila, svart osv, därför kunde jag bara inte hålla mig från att köpa Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick Echo. Echo är en blå färg som jag skulle vilja kalla en mörk bläckpenneblå färg, ganska cool med en väldigt lätt hint av lila. Mums säger jag.

Utan att ens ha provat Echo hypeade jag färgen till alla makeupfantaster jag pratat med sedan igår när jag köpte den och det var nog lite dumt för detta är ett av de sämsta läppstift jag testat. Sådan antiklimax! Jag äger två andra Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick som jag älskar, men Echo är inget att hänga i julgranen. Mestadels för att du behöver typ 4 lager innan du har en ok täckning på läpparna, dessutom är den torrare än torrast och trots hårt arbete lyser den egna läppfärgen genom i “läppvecken” när en ler. Testade dessutom Echo som eyeliner, vilket fungerade snäppet bättre, men jag är inte impad. Det enda som egentligen är bra är färgen inte smular eller rinner. Rekommenderar ej trots fin!

Bas
Cover FX Costum Cover Drops G20
Urban Decay Naked Skin Liquid Foundation 1.0
NARS Radiant Creamy Concealer Chantilly
MAKIASH Perfect Finish Loose Powder
Kat Von D Shade & Light Contour Palette
NABLA Blossom Blush Beloved
NARS Highlighting Blush Powder Albatross

Ögon
NABLA Eyeshadow Water Dream + Circle
NABLA Le Film Noir Mascara
Red Cherry Eyelashes 747
Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick Echo (eyeliner)

Läppar
Kat Von D Everlasting Liquid Lipstick Echo

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton + sjutton =