Almond nails – IsaDora Stardust

Almond nails Isadora StardustAlmond nails Isadora StardustKänner du mig vet du säkert att en av mina favoritartister är David Bowie, dels för musiken (så klart), men också för den stil han hade, vilka budskap han sände ut och vilken kreativ person det var. Ett uttryck från hans Ziggy Stardust-tid som jag älskar är de glittriga naglarna. En bar nagel, med ett ljust glitter tunt målat. Så jäkla enkelt, men ändå så snyggt. Nu har jag dessvärre alldeles för tunna naglar för att ha dem så långa på bilderna och bara ha ett lager med glitter som förstärkning, så jag kör en mindre rockig version där glittret har sällskap av lite gellack. Glittret är Stardust från IsaDora.

Tyvärr är glitter en bitch att fota, så ni får helt enkelt tro på mig när jag säger att det är ännu snyggare irl.
Almond nails Isadora StardustAlmond nails Isadora StardustRingarna kommer från Edblad och Shop Dixi. Edblad är ett av mina favoritmärken för enkla vardagssmycken medan Shop Dixi är mer för när jag vill känna mig lite extra. Här är även Regal Rose och diverse shoppar på Etsy favoriter.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *