Bästa produkten för att motverka fnasiga läppar!

ren vita mineral lip balm

För ungefär 100 år sedan lovade jag att skriva om mitt bästa produkttips för att råda bot på torra och fnasiga läppar och nu har jag äntligen kommit till skott! Tipset är REN Vita Mineral Lip Balm. Detta är det i särklass mest effektiva läppbalsamet jag testat på mycket, mycket länge. Eftersom jag är urdålig på ingredienser vet jag faktiskt inte vad den innehåller som gör den så mycket bättre än andra produkter i samma kategori, men den har utan tvekan utklassat andra konkurrenter jag testat under hösten och vintern.

ren vita mineral lip balm

För att förklara effektiviteten, så hade jag tillfälligt slarvat bort Vita Mineral Lip Balm och hade oturen att få riktigt torra och tråkiga läppar med småsprickor. För att råda bot använde jag två olika produkter under 2-3 dagar, men mina läppar blev inte ett dugg bättre utan fortsatte att fnasade och göra ont. Efter att ha rotat genom ca en miljon olika väskor och jackor hittade jag Vita Mineral Lip Balm och efter bara en dag började mina läppar bli hela, fina och välmående igen. Med andra ord rekommenderar jag verkligen produkten till alla med torra läppar! Värd varenda liten krona.

Pris: 99 kr/15 ml. Finns på t ex Eleven.se och Apotek.

REN Vita Mineral Lip Balm är en av få produkter från REN som inte är vegansk, innehåller bivax och honung.

*Pressutskick

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Shop Drops of Youth Eye Concentrate Ansiktsmask: Clinique Moisture Surge Overnight Mask Lipbalm: REN Vita Mineral Lip Balm Solskydd: Apoteket Solspray Transparent Bodylotion: L’Occitane Pamplemousse Rhubarbe Body […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *