Nyheter från bareMinerals

baremineralls

Härom veckan trillade det in ett paket med borstar från bareMinerals i brevlådan. Har jag sagt att jag är en borstjunkie? Jag är alltid på jakt efter de ultimata borstarna! Vissa tycker jag mig ha hittat, t ex Anastasia Angled Cut Brush Small #15 som är den absolut bästa snedskurna pensel jag testat, slarvade bort en för ett par månader sedan och var helt förstörd – kunde inte måla mina ögonbryn längre.. Haha!

Åter till nyheterna från bareMinerals: det har i höst/vinter (är det verkligen vinter nu?) släppts fem nya borstar varav två finns i min ägo; Complexion Perfector Brush och Blooming Blush Brush.

bareminerals_brush_news2

bareMinerals Complexion Perfector Brush är en platt, ganska tunn borste i syntet i ett lite mindre format som är till för att applicera foundation och concealer med. Denna passar bäst till foundation i creme eller flytande format. Just nu har jag verkligen en love story going on med min Beauty Blender, så jag ska erkänna att jag inte använt denna jättemånga gånger, men intrycket är bra! Man får fin kontroll på appliceringen men jag hade kanske önskat att penseln var liiiite tätare. Jag föredrar den till när jag vill lägga en lättare bas.
Rekommenderat pris är 345 kr.

bareMinerals Blooming Blush Brush är som namnet antyder en borste med syfte att applicera rouge med, men den fungerar alldeles utmärkt att applicera puder, bronzer, contour mm med. Som du säkert ser är detta en snedklippt borste som är gjord i naturhår. Jag har googlat lite och känner bara – vadå naturhår?? Är det ponnyhår? Mårdhår? Vad är det? Mig veterligen släpper inte naturen hår utom från djur… Anyway, borsten är riktigt kompakt och fin att applicera produkt med. En bra allround borste.
Rekommenderat pris: 295 kr

Jag gillar Complexion Perfector Brush bäst, mest pga tillverkningsmaterialet. Tycker du att någon av dem verkar fina?

*Pressutskick

1 svara
  1. Jenny
    Jenny says:

    Jag har ganska många borstar här hemma, dom allra flesta är Bareminerals egna, och jag tycker dom fungerar bra. Konstigt nog verkar det alltid finnas plats för fler. Min enda invändning är att det blir dyrt med alla borstar 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *