Behind the scenes från beautyplåtningen och lite annat

I helgen var jag som sagt i Sthlm och hittade på lite saker. Bland annat träffade jag och sambon hans en månad gamla brorsdotter, det är ju helt sjukt vad små bebisar är, vågade inte ens peta på henne i rädsla att jag skulle råka pajja henne. Ibland undrar jag om jag någonsin kommer vilja ha barn, känner mig livrädd så fort jag ser dem och kan inte ens föreställa mig själv med barn. Söt var hon i alla fall, lite som en gammal gubbe i miniformat med gulliga kläder.

På lördagskvällen var det fest för fotografen jag skulle jobba med på söndagen (hur tänkte vi egentligen där?), superkul att träffa massa fina människor. Själv var jag duktig och var med på några matcher beerpong, drack ett par glas mousserande och typ tre glas Resorb och gick sedan och lade mig, men fotografen, som var värd för festen, fick ca 4 timmars sömn. Detta till trots fungerade allt väldigt väl och bilderna kändes super.

Eftersom detta är en beautystory om förhoppningsvis ska publiceras kan jag inte visa er några makeuper, utan ni får nöja er med lite behind the scenes, sedan kommer jag så klart visa resultatet här i bloggen så fort jag bara kan!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hårstylisten Sainabou och min duktiga assistent Felicia förbereder Sonia för första bilden.

IMG_6392x

Detaljer! Metalliska lösnaglar som är så snygga att jag vill hoppa jämfota. Köpte dessa i höstas på Gina Tricot, vet ej om de finns kvar.

IMG_6401xx

Sneakpeak på en superfin håruppsättning som Sonia fick!

IMG_6410x

Fullt ös i studion

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mitt hjärtas fröjd och bästa vän agerade assistent och isbrytare. Finns nog inget bättre sätt att få folk att slappna av än att sätta en söt hund framför nyllet på dem.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *