Video: häng med mig behind the scenes på en arbetsdag!

Hej vänner!

Tänkte att jag skulle bjuda på hur det kan se ut under en arbetsdag för mig, lite behind the scenes helt enkelt! Detta är då ett uppdrag där jag sminkar och gör hår på de som teckentolkade hela sändningen av prinsbröllopet i lördags. Direktsänt och en oooootroligt lång arbetsdag, tyvärr leder detta oftast till att jag vräker i mig godis och blir sockerhög, vilket du kommer se i videon. Vill inte se godis igen. Men alltså, måste bara säga vilket härligt gäng jag jobbade med! Alla höll humöret uppe så himla bra trots att alla egentligen ville hem och sova.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lzDxwYw7YTI?rel=0]

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *