Bliss Lemon+Sage Body Butter

Nyligen dängde jag ner en stor beställning från Kicks på massa produkter från Bliss (som ni vet älskar jag ju mer eller mindre allt jag testat från Bliss) och fick då med en lite mindre förpackning av deras prisbelönade (Svenska Elles Beatuty Award 2013) body butter. Produkten lovar en långvarig återfuktning.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vad tycker jag då?
Jag älskar doften! Hur fräsch som helst! Jag är ju väldigt förtjust i citrusdofter så på den punkten får den högsta betyg. Konsistensen är väldigt krämig, lite som smör och går fort in i huden. Det enda minuset är att det går åt rejält med produkt om inte huden är lite fuktig när du smörjer in dig, vilket gör att den inte är överdrivet prisvärd. Är du som jag, en torris, så är den dock värd sin slant. Använd den direkt efter dusch så håller sig huden mjuk och återfuktad länge och känner du att du behöver fylla på med fukt kan det vara vettigt att satsa på att ha någon lättare lotion att komplettera med just av anledningen att på helt torr hud går det åt ordentligt med produkt.

Pris för en normalstor body butter ligger på 289 kr/200 ml, finns att köpa här. Jag kommer förmodligen att köpa denna igen.

*inlägget innehåller affiliatelänkar

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *