Bliss Daily Detoxifying Facial Toner

Bliss Daily Detoxifying Facial Toner är ett alkoholfritt ansiktsvatten med gelkonsistens, återställer hudens ph-värde, skyddar mot fria radikaler och återfuktar. Jag är en tjej som aldrig går en dag utan att använda någon form av ansiktsvatten eftersom det verkligen gör en skillnad. Just denna från Bliss doftar fräscht av citrus (som ni vet att jag älskar) och känns väldigt behaglig på huden. Används efter att du rengjort huden  eller om du bara vill ge en extraboost under dagen med fukt. Jag gillar att rengöra huden med denna på morgonen eftersom jag gärna undviker att tvätta ansiktet med vatten för ofta. Just denna älskar jag och kommer utan tvekan att köpa den igen! Bra ansiktsvatten växer inte på träd enligt mig!

Denna går loss på 239 kr/200 ml och finns här

OLYMPUS DIGITAL CAMERA*inlägget innehåller affiliatelänkar

0 Kommentarer
  1. Nadja
    Nadja says:

    Jag brukat inte tvättat mitt ansikte på morgonen med vatten heller, eller iaf fram till idag ! Var på sensai kurs idag och lärde mig att under natten när huden gör sig av mig slaggprodukter gör den sig av med bland annat 6st syror, bla urinsyra. Naaasty, så många gånger tror man att om man är torr och känslig så ska man undvika att tvätta huden på morgonen, vilket resulterat i att syrorna ligger på huden huden och torkar ut och gör att man inte kan tillgodogöra sig sin dagcreme !

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *