Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Face Mask

bliss_triple_oxygen_instant_energising_mask_100ml

Jag införskaffade nyligen Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Face Mask (kan de inte komma på ett liiite längre namn?), och jag är lika förtjust i den som allt annat jag provat från Bliss! Nu tror jag att jag behöver prova den ett lite längre tag innan jag kan ge ett definitivt utlåtande, men som det ser ut nu kan jag inte komma på något jag inte gillar med den.

Masken är en gel som appliceras på fuktig hud och blir till ett skum. Ska låta verka i ca 5 minuter och lämnar huden mjuk, återfuktad och med ett skönt glow. Ni vet den där hudterapeutglansen? Hejdå vintertrött hud! Nu ska du bort!

Priset ligger på 489 kr/100 ml. Finns här

*inlägget innehåller affiliatelänkar

2 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] I vilket fall som helst vill jag återigen tipsa er om Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Face Mask, min räddare i nöden! Alltid när min hud ser matt och trött ut åker den på. Har skrivit om den tidigare, inlägget hittar ni här! […]

  2. […] Triple Oxygen Instant Energizing Mask • Fabulous Foaming Face Wash • High Intensity Hand […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *