Bliss Fabulous Everyday Eye Cream

Det där med ögonkrämer. Jag vet inte hur många jag har provat, men många är det, och jag tycker inte det spelar någon som helst roll på prislapp – ingen av dem gör något under. För mig innebär detta att jag helt enkelt skiter i alla flashiga löften om att mörka ringar ska försvinna, linjer ska bli mindre framträdande osv, för jag tycker inget riktigt stämmer. Med denna inställning bedömer jag istället ögonkrämer på ett annat sätt; de ska återfukta, sjunka in snabbt, gärna reflektera lite ljus, men inte för den sakens skull vara glansiga, de ska vara allergivänliga (inga starka dofter) så man slipper eventuella utslag.

Med detta sagt vill jag lämna ett omdöme om Bliss Fabulous Everyday Eye Cream. Enligt Bliss egna beskrivning är detta en ögonkräm som ska vara lite “do-it-all”, men framför allt vara superåterfuktande. Den ska även hjälpa till att motverka linjer och kråksparkar genom att “puffa” upp huden lite, hjälpa till att ljusa upp under ögonen och genom regelbundet användande göra så dina mörka ringar under ögonen blir mindre framträdande. Ganska kaxigt löfte. Innehåller dessutom bra med antioxidanter, e-vitamin och grapefruktsolja (vad jag har förstått ska denna vara bra för att låsa in fukten i huden)

1792145-p-4x

Vad tycker jag då?
Efter att ha använt denna i ett par månader; superåterfuktande – absolut. Utan tvekan en av de mest återfuktande ögonkrämer jag använt. Trolla bort mörka ringar under ögonen? Nja. Något ljusreflekterande, men inga under what so ever. Jag är precis lika mörk under ögonen som jag alltid varit, bara något mindre torr –  vilket så klart hjälper till så att de där små underbara torrhetsrynkorna försvinner.
Formulan är skön, lite som en vattning kombination mellan gel och kräm, sjunker snabbt in och rullar inte av. Känns som att även en känslig hud kan tycka om denna, men framför allt den som har en torrare hud runt ögonen. Efter en incident med en ansiktskräm från Lancôme har jag fått något känsligare och torrare hud runt ögonen, men jag tål denna bra.
Det enda som egentligen hade kunnat dra upp betyget på denna är om jag hade sett någon skillnad på mörkhet under ögonen.

Pris: 289 kr/15 ml. Finns här
Betyg 3,5/5

*inlägget innehåller affiliatelänkar

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *