Blog Your Snask Out

Fina Maria nominerade mig till att svara på hennes “Blog Your Snask Out”, såhär beskriver Maria det:

“Jag tycker att det är dags för en ny version ala LMC så som ni ser har jag döpt om det till Blog Your Snask Out, ni får gärna hänga på och nominera de bloggar som ni vill snaska loss lite extra på, eller om ni vill snaska ut lite själv kanske? Jag tänkte köra ett snask per månad och hoppas att det uppskattas.”

1. Vilken produkt är mest overrated enligt dig?

Jag har skrivit om det tidigare. Jag gillar verkligen INTE L’Oreals foundation True Match. Jag vet att många tycker den är helt fantastisk osv, men jag tycker bara den har fula toner och lägger sig utanpå huden.

2. Du åker till en öde ö, du får välja  5 skönhetsprodukter att ta med dig, vilka?

Eftersom jag bränner mig på 3 sekunder skulle jag ta min SPF 50 till ansiktet från Elizabeth Arden, inget snack. Med tanke på att det lär finnas en del saltvatten på en öde ö skulle jag vilja ha en inpackning med mig så inte mitt hår bara DÖR och då faller valet på Redkens inpackning ur Extreme-serien.
Just av anledningen att jag kommer befinna mig på en öde ö (och förhoppningsvis blir räddad av en hunkig seglare) skulle jag lätt ta med mig en rakhyvel (det räknas väl som en skönhetsprodukt?) så jag slapp att se ut som Chewbacca vid räddningstillfället, av samma skäl, det där med att inte vara vidrig, skulle jag ta med mig en tandkräm, skitsamma vilken, tandkräm vill jag ha. Sista är svårt, men min concealer från Maybelline Fit Me skulle få följa med. Ni vet, satsar på naturlig skönhet och sånt. Lite som på bilden skulle jag se ut. Antingen när jag blir räddad eller seglar in på två delfiner mot fastlandet.

dolphins-jump-out-of-water-normalx

3. Du åker till en öde ö, du får välja en person att ta med dig, vem?

Här borde jag skriva min pojkvän va? Det är å andra sidan ett ganska tråkigt svar, så jag väljer Joseph Gorden-Levitt! Jag menar, han påminner om min pojkvän (så då är det ok), verkar EXTREMT rolig och skulle säkert kunna spicea till min tillvaro på massa andra sätt. Får jag inte honom kan jag ta Dominique Caparo. Han kan sitta och prata franska med mig hela nätterna medan jag ler dumt mest hela tiden.
mums

4. Du har nyligen rånat en bank och är så rik att du skäms, vad är det första du gör?

Åker till Afrika och kollar på alla fina djur som finns! Eller till Nepal. Annars är det också helt ok att arbeta med djurrättigheter och skita i allt annat. Har jag sagt att jag älskar djur? Jag älskar djur.

giraff

5. Berätta om ett guilty pleasure.

Heh. Klippa mina tånaglar för kort. Jag vet att jag är en sjuk människa, men jag klarar verkligen inte att ha någon vit kant på tånaglarna. (Tack mamma för fotfobin!)

Nu är jag ganska värdelös på att läsa sådär jättemånga bloggar… Men jag skulle i alla fall vilja att Nadja besvarar frågorna för att hon är så underbart störd och saknar hämningar om att tycka!

0 Kommentarer
  • Ida K
   Ida K says:

   JAG VET INTE! Jag har någon fix idé och får äckelkänslor om de är långa. Känner mig som en smutsig häxa!
   Alltså. Jag jobbar inte rådblonda lammköttsbitar utan är mer inne på mörka skönheter med förföriska ögonfransar

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *