All these beautiful girls

Tänkte jag såhär innan läggdags skulle bjuda på några makeuper jag gjort och verkligen gillar. Alla kommer från plåtningar jag gjort de senaste åren.

sterling_IMG_9097xx

Först en klassisk höstsminkning med härliga mörka läppar. Bilden har Johanna Sterling tagit, modell är Sofia F från Sweden Models. Bilden har jag croppat för att visa er sminket. Tror läppstiftet är Devil från Make Up Store blandat med en gnutta svart.

josefinejonsson_20110422_0076xxss
Även denna bild har jag tagit mig frihet att klippa i. Denna är tagen av Josefine Jönsson, modell Carolina T från Sweden Models och styling av Sibel Rizvan.  Jag hade ett rent helvete med de där läpparna – tror bilden är tre år gammal och jag hade inget orange läppstift utan blandade till ett själv med en helt vedervärdig formula. I vilket fall som så gillar jag läpparna i kontrast till hennes blå ögon. Superfint!

DSC_2953-print
Detta är en av mina absoluta favoritplåtningar, några av bilderna från plåtningen är jag fortfarande helt kär i! (Titta här). Även har har jag varit i farten och klippt lite. Modell är Petra från Stockholmsgruppen, fotograf Joakim Karlsson, styling står Sibel Rizvan för.

C02
Den här plåtningen sminkade jag till innan jag var utbildad och hade ärligt inte superbra koll på saker, men tycker helhets känslan är underbar och drömsk. Fotograf är Mili Malinovic, modell är Cosette. Kläderna är från Kazoom Fashion

L04
Och sist en annan av mina absoluta favoriter! Denna är jag extraförtjust i av den anledning att Elles chefredaktör sett den i fotografens portfolio och berömt makeupen! Speciellt roligt med tanke på att jag sminkade även detta innan jag gått någon form av utbildning. Det var stort då!  Fotograf ör Mili Malinovic och modell Linda R från Sweden Models.

4 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *