Jag kan inte vara ensam

VARFÖR händer alltid detta med mina favoritskuggor?!?! Ni vet, en del skuggor som man tycker so-so om, räcker i en evighet, och går inte sönder förrän det bara är lite kvar i kanterna, men de som man verkligen gillar, de trillar helt plötsligt sönder. BU! Här ser ni Smog från Make Up Store och Gräddkola från Färg. by Makeupfabriken – världens bästa allt-i-allo skuggor krossade. Varför? För att de fick för sig det.  Det underbara med att ha ett svart sminkbord är ju även vilken underbar röra det blir. Make Up Store borde lätt sponsra mig och mina inköp av Smog (världens bästa allt-i-allo skugga, ögonbryn, contouring, ögon)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

0 Kommentarer
  • Ida K
   Ida K says:

   Nej, den har jag ju inte, vet att den är väldigt lik Smog dock! Alla mina allt i allo-skuggor går alltid sönder. Värst är ju när de svarta dör… Helst i stora sminkväskan med!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *