Halloween – önska på!

Nu är en av mina favorithelger på gång igen – Halloween! Det kan utan tvekan vara något av det roligaste jag vet att få spöka ut mig totalt och vara så kreativ med penslarna att fingrarna blöder! Av denna anledning tänkte jag under Oktobermånad posta i alla fall några stycken olika looker och idéer på coola utspökningar.

Och nu till det roliga – ni får vara med och bestämma vad som ska synas på bloggen! Lämna en kommentar nedan på vad ni är sugna på att se så väljer jag ut några stycken!

Första looken kommer här under kvällen. Det är en gammal Halloweensminkning jag gjorde för något år sedan.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *