Daisy Beauty Awards 2016

daisy beauty awards 2016

För andra året i rad har jag fått den stora äran att sitta i juryn till Daisy Beauty Awards 2016!  För dig som inte känner till vad det är, så har Daisy Beauty varje år en stor del i tidningen där de absolut bästa skönhetsprodukterna i olika kategorier koras. Till sin hjälp har de tagit några av oss skönhetsbloggare som ska få klämma, känna, testa, sniffa och utvärdera. Detta år kommer jag att sitta i juryn för Årets Bästa Bas – en kategori som jag mer än gärna bedömer då jag tycker att en bra bas gör halva sminkningen!
Innan dess att tidningen släpps kommer jag inte att göra några recensioner på någon av produkterna, de kommer efteråt! Tidningen där vinnarna i varje kategori koras släpps i slutet av februari!

Är det någon av baserna du är speciellt intresserad av eller rent av har testat?

Nominerade i Daisy Beauty Awards Årets Bästa Bas:
NARS All Day Luminous Foundation
By Terry Cover Expert SPF 15
Urban Decay Naked Skin Foundation
Make Up For Ever Ultra HD Foundation
Dior Diorskin Nude Air foundation

2 Kommentarer
 1. BEX BEAUTY
  BEX BEAUTY says:

  Men waaah, vad kul!! Hade ju varit en dröm att få vara jury i den kategorin för att få prova de legendariska produkterna …men jag är glad över att få prova Olaplex genom hårkategorin! 😀

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Ja, vissa av dem känns riktigt awesome! Någon förstår jag inte grejen med alls, faktiskt! Olaplex är guld! Testa att sova med det i en knut och tvätta ur och kör en najs inpackning så kommer du verkligen förstå what its all about..!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *