Daisy Beauty Expo 2016

daisy beauty expo 2016

Idag åker jag till Stockholm för att delta i Daisy Beauty Expo 2016 som går av stapeln på lördag! Det ska bli så himla roligt! Jag var med förra året också och trots att jag inte kände nästan någon, så hade jag en helt fantastisk dag och åkte hem med massor av nya bekantskaper och nyfunna vänner. (Och sjukt mycket produktprover)

Daisy Beauty Expo är en skönhetsmässa som ett utvalt antal skönhetsbloggare och journalister bjuds in till för att spana in de senaste trenderna i skönhetsvärlden men också att lyssna till intressanta föreläsningar. Under mässan kommer jag att så klart att fota, men jag ska försöka att snapchatta en del med, så släng till mig på Snapchat om du är nyfiken på att se vad som händer! Spindelsven heter jag där!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *