Daisy Beauty Expo 2016

daisy beauty expo 2016Daisy Beauty Expo 2016 igår var kungligt bra och utan tvekan det absolut roligaste och största skönhetseventet jag någonsin besökt! Jag är helt överväldigad (på ett otroligt positivt sätt) och har nog gjort slut på all min sociala energi för en vecka framåt! Det var så himla fint att få se många andra bloggkollegor IRL, få krama lite på andra som man inte springer på allt för ofta och att få besöka alla utställare.

Eftersom jag glömde mitt kamerabatteri hemma, så fick det bli mobilbilder för hela slanten från mitt håll. Otroligt klantigt. Jag säger bara: sov ordentligt, slarva inte med maten och försök att inte stressa, man fungerar inte som man ska då. Mitt minne var helt avstängt i fredags, så vi kan väl säga som så att kamerabatteriet var inte det enda jag glömde – sambon fick panikköra till tågstationen med mitt Visakort som låg i min ihopslagna dator… som låg där eftersom jag kom på, 10 minuter innan jag skulle åka hemifrån, att jag hade glömt att köpa en tågbiljett hem.

daisy beauty expo 2016Strax innan åtta mötte jag upp Josephine på Sergels Torg och traskade upp till fina Tändstickspalatset där eventet kickade igång med frukost. Gissa hur glad jag blev när ett av de första ansiktena jag såg var Maria! Hon är nog en av de roligaste jag känner, på riktigt. Anti-frukost människa som jag är, petade jag i mig en halv macka och en hög paprika och sprang sedan till Mette Cosmetique där jag fick gjort mig en hudscanning. Det var väldigt skönt att höra att min hud ser väldigt frisk och välmående ut och att jag sköter den rätt, jag är bara lite torr runt ögonen. Något som förhoppningsvis pressprovet på en ögoncreme från Nimue ska kunna råda bot på! Eftersom jag var osminkad passade jag på att få en makeup av en av makeupartisterna på plats som sminkade mig med Art Decos produkter!

daisy beauty expo 2016Diors ljusaste highlighter är helt magisk. Helt sjukt vad vacker den är på huden! Inte för att resten av de kommande nyheterna inte är awesome, men highlightern fick mig att stå och fnissa för mig själv! Hos Dior fick jag en doftkonsultation för att hjälpa mig att hitta den doft från Dior som passar mig bäst. Jag blev matchad med Miss Dior EdP!

daisy beauty expo 2016Apoteket släpper nya produkter från Apoliva med superfina förpackningar, burk med pump, hur lyxigt och smart känns inte det? Måste för övrigt säga att människorna som jobbar med Apoteket är så fantastiskt gulliga, allihopa. Helt sjukt!

daisy beauty expo 2016Ett märke som jag blev himlans nyfiken på är Zuii Organic. Alla produkterna är ekologiska, inget är djurtestat och de har veganska produkter i sitt sortiment. Jag fick med mig lite smink hem som jag har höga förhoppningar på – ögonskuggorna verkar helt galet pigmenterade och mjuka.

daisy beauty expo 2016Andra höjdpunkter var en mysig handmassage med behandling på Akademikliniken som gjordes med ansiktsprodukter. Måste ju för övrigt säga att jag nog aldrig, i januari, haft så mjuka händer som efter Daisy Beauty Expo! Hos Elemis gjorde jag förresten en till hudscanning och fick ungefär samma svar som hos Mette Cosmetique – så jag kommer utan tvekan fortsätta hålla mig undan solen, bada i solskydd och fortsätta älska ansiktsoljor. #vampyrforever

dbexpo9
daisy beauty expo 2016Finast bord hade L’Oréal! Jag må vara en rocktjej, men kombinationen av pasteller och vitt är ju förbannat vackert!

daisy beauty expo 2016Hos Gilda fick jag ett riktigt beautyhack på hur jag får en hud att se fantastisk ut för beautybilder. Kommer utan tvekan att testa det nästa gång jag gör en beautyplåtning!

daisy beauty expo 2016Dagen avslutades med en AW tillsammans med alla fina människor som var supertrevlig, önskar att jag hade kunnat stanna ännu längre, men fick runt sjutiden kila mot tåget tillsammans med mitt berg av pressprover. Emilie hade vägt sina saker när hon kom hem – nio kilo vägde hon det till! Helt sanslöst. Jag kunde knappt gå pga hade fått annan oförutsedd packning utöver pressprover och fick ta hjälp av Aida som var lite smartare och hade tagit en rullväska. För övrigt. Maybelline hade Cosmopolitan på tappkran, hur fett är inte det?

daisy beauty expo 2016Tack till Daisy Beauty och Kicki för en pampig och riktigt lyckad dag! Nu ska jag sortera alla arbetsprover så jag kan visa er nyheter och guldklimpar!

4 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *