Daisy Beauty Expo 2017

Daisy beauty expo 2017

Jag och Anna-Karin hos Dior

Daisy Beauty Expo 2017

Jaha. Då är jag hemkommen från Stockholm och Daisy Beauty Expo 2017 och har en riktig Monday blues! Jag tror inte ni förstår vilken fantastisk men socialt dränerande helg jag haft. Jag är en väldigt social och utåtriktad människa, men på samma gång behöver jag mycket ensamtid för att må bra och kan ibland helvända och uppfattas som osocial och blyg. Men egentligen handlar det mer om att jag måste ladda om. Ibland är jag den person som på en arbetsplats eller vid en situation där det krävs mycket av mig socialt kan tänkas gömma mig en kvart på en toalett för att vara ensam. Nu gjorde jag aldrig det på Daisy Beauty Expo 2017 – mycket för att det är ett sammanhang där jag känner mig så trygg, omfamnad och inte behöver filtrera mig. Det är helt fantastiskt.

Daisy beauty expo 2017

Dior lanserar massa färgglatt!

Pga hamnade på världens bästa fest med världens bästa människor på fredagen var jag och den bedårande Anna-Karin vansinnigt trötta när vi vaknade på lördagen efter för mycket bubbel och för lite sömn. Vi satte envisa sidan till och var framme på Daisy Beauty Expo till ca 10.30. Jag har lite panik för att komma sent till saker, så jag var ganska mycket hetsande i att nu skyndar vi oss fan. Vi snubblade in till Dior där vi fick känna och klämma på massa fina saker och lyssna till Farao Groth som pratade Dior och parfymer.

Strax efter att vi var klara på Dior hittade vi min sister from another mister, Viola. Vi gick och skrämde (förmodligen) slag på MaxFactors representant med otroligt ofiltrerade munnar. För dig som gillar klassikern 2000 Calories, så blir du nog glad att veta att det kommer komma en curl-variant på den med en lite annorlunda formula!

Daisy beauty expo 2017

Glada tjejer som får håret stylat hos GHD

Hos GHD kunde man få frillan fixad av duktiga hårstylister! Jag och Viola fick bli snygga av den duktiga Daniel Phu Huynh som är Creative Director på GHD. Älskar att han verkligen förstod när jag sa att jag ville ha en frisyr som är lite punkig och rockig, men ändå glansig. Fick med arbetsprover på ett borstset som verkligen kommer komma till användning i casa de la Spindelsven!

Daisy beauty expo 2017MAKIASH var på plats och visade upp sina produkter! Som ni vet är jag väldigt förtjust i typ allt jag testat från dem och tyckte att det var väldigt roligt att få snacka med grundaren av märket. Klipsk kvinna som verkligen har bra koll på sitt märke – I like! Annat som jag verkligen gillar är att både MAKIASH och Ellos (de stod bredvid varandra) lät en plocka ihop de saker man är intresserad av. Sjukt smart enligt mitt tycke för då står du med en påse arbetsprover som du faktiskt är intresserad av. Till höger på denna bild ser ni Cinq Mondes, ett spamärke där vi fick handmassage med en helt fantastiskt doftande olja.

Övriga pärlor på Daisy Beauty Expo 2017:
– Mette Picaut – vilken mysig kvinna! Jag har tidigare testat lite produkter från hennes märke, M Picaut, som jag verkligen älskat. Denna gång fick jag en nattmask med mig hem och en duschtvål som doftar som en hel dröm.
– Akademikliniken – pratade kroppsideal, skam och hudvård, grötade ner oss i ingredienser och fick veta hur de tänker när de tar fram nya produkter.
– Apoliva – en uppdaterad sminkserie som släpps ganska snart. Allt utom läppstift och mascara är helt veganskt, så det är fritt fram för oss som vill ha snälla sminkprodukter till ett bra pris, utan animaliska ingredienser. Älskar dessutom Winta och Åsa från Apoteket, de är helt fantastiska och pålästa, inget bullshit, utan alltid ärliga svar på allt.
Olaplex – superhärlig representant som hade stenhård koll på sin produkt. Älskar ju Olaplex sen tidigare, så väldigt kul att få prata med någon därifrån.

Daisy beauty expo 2017Bilder jag kommer titta på dagar då jag vill pigga upp mig själv. Återigen, jag är så lycklig över alla dessa fantastiska, starka, underbara, smarta kvinnor jag lärt känna via att blogga. All kärlek till er! In och besök Anna-Karin, Viola och Maria! ♥ Där hittar ni mer bilder och historier! Önskar att jag hade fotat mer, men jag hade för kul för att komma ihåg att kameran är bra att använda. Tack till Daisy Beauty för att jag fick komma på Daisy Beauty Expo i år igen, bästa eventet i hela världen kanske.

Mer bilder på produktprover som fick följa med hem kommer en annan dag. Puss på er

0
2 Kommentarer
  • Ida
   Ida says:

   Tack! Det är en hatt jag köpte från Asos för kanske ett år sedan eller så? De brukar ha ganska trevliga hattar faktiskt!

   0
   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × tre =