Makeuplook: You’re so natural, religiously unkind

skönhetsblogg skönhetsblogg skönhetsbloggJag vet att jag har befunnit mig en del i weirdo-land en del den senaste tiden, men såhär är det med makeuper jag gör för bloggen; jag måste göra vad jag för stunden känner för, annars kommer det inte vara roligt att göra och jag kommer inte heller bli nöjd med resultatet. Det är något jag lärt mig under 2016. Så varsågod, en till weirdo-look som ingen kommer att ha nytta av heheheh. Snart kommer det upp lite mer “normala” looker, så stay tuned!

/I’ve been a lot to weirdo land lately, but this is the thing about the makeup I do for blog posts: I have to do what I feel like, otherwise it won’t be satisfying to do, nor will I be satisfied with the results. But don’t be afraid, I have a couple of normal looks coming up! 

0
1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett + tolv =