Daisy Beauty Expo 2018

Daisy Beauty Expo 2018Nu har året bästa event varit, Daisy Beauty Expo 2018. Jag vet att det bara är januari, men detta är alltid det bästa eventet och det är få saker som slår expon. Jag har ibland lite småsvårt att ta mig till olika event eftersom jag jobbar heltid och dessutom bor i Örebro och nästan alla grejer händer i Stockholm. Ain’t nobody got time for that.
Daisy Beauty Expo 2018I alla fall så missade jag föreläsningarna på fredagen, pga jobb och åkte till Stockholm först på kvällen. Där landade jag hos min vän Jonas och umgicks med honom och vännen Petra med hund. Jag inser att det var tur att jag inte gick på föreläsningarna, skulle varit helt död i så fall, vissa hade visst kul till två på natten och yours truly har lite fear of missing out så är sämst på att inte vara med på allt.
Daisy Beauty Expo 2018Jag och Karin hade gjort en plan på vilka märken vi absolut inte fick missa och var vi skulle börja. Jag hade fått info om att Dermalogica skulle göra ansiktsbehandlingar och eftersom jag älskar Dermalogicas produkter så kom jag osminkad. Behandlingen jag fick var för torr hud och fick en havremask som sedan slussades in i huden med el! Det gjorde inte ont, men kändes lite som när spänningshuvudvärk släpper kombinerat med små stick. Tyckte det var rätt skönt medan jag hörde andra som tyckte det var superobehagligt. Kanske är lite special snowflake där, för inser ju att jag också tyckte det var lite småskönt att bli tatuerad och med det sagt är jag rätt rädd för att få ont. Men ja, ni ser ju hur skönt jag och Karin tyckte det var med ansiktsbehandlingen!

Daisy Beauty Expo 2018

IDUN släpper en ny bryngel som är helt underbar (enligt mitt första intryck, Beauty and Bullshit-Camilla gömmer sig bakom ett hav av rosor, Elemis hade finaste montern och veganskämtet som man är ville man ju så klart börja äta av sakerna, Karin och Karin är söta hos TIGI

Något som alltid händer när jag är på Daisy Beauty Expo är att jag har så skoj att jag glömmer att ta bilder, vilket så klart hände i år också. Jag ser det dock som ett superbra betyg på en kul dag, så inte världens undergång, även om det så klart vore kul att ha dagen lite bättre dokumenterad.

En av de saker som jag känner mig mest pepp på är bryngelen från IDUN, mitt första intryck där är superpositivt! Jag är så himla kräsen med bryngel men den känns som att det lär bli en favorit i casa de la Spindelsven.
Daisy Beauty Expo 2018Lite av en klassiker på Daisy Beauty Expo är att få håret stylat av GHD. Därför kom jag t o m med helt oborstat hår som sedan fick lite lockar. Jag satte mig i stolen och bad om stilrena, avslappnade lockar som är lite punkiga fast utan punket. Varsågod för bra och förvirrande beskrivning (som stylisten förstod rätt bra haha). Årets roligaste bild är definitivt “Årets näthat”, detta är lite internskämt men eftersom att Rebecka är en av de yngsta i gänget har det blivit mycket skämt om hennes ålder och som värsta uppviglare finns jag och Karin. Vi drev runt om årets näthat och var väldigt ironiska, vilket inte riktigt alla förstod på instagram eftersom jag fick ett par grattis… Så återigen: jag och Karin är inte nominerade i Årets Näthat på Daisy Beauty Expo 2018 (fast det vore lite kul)

Efter att vi blivit fina på GHD gick vi till Akademikliniken och pratade nyheter och ställde upp i deras tävling där man kunde vinna lite presentkort och annat. Med bilden till höger knep jag sjunde plats och fick mig ett presentkort på 1000 kr och ett serum.
Daisy Beauty Expo 2018En människa som jag tycker är helt fantastisk är Linnea aka Arga Tanten. Hon är så smart, cool, klok och förbaskat trevlig. Vi stod och skrattade åt tokiga människor och jag delade ett av de roligaste inläggen någon gjort från Facebook. Vi tittar mer på det en annan dag.
Daisy Beauty Expo 2018Acasia släpper en ny mask som innehåller bland annat retinol. Den ska bli spännande att testa eftersom alla andra produkter jag testat från dem är riktigt härliga. Roligaste sminkutställarna var Glossgods och Palina. Hos Glossgods presenterades nya highlighters i balla färger, jag är superpepp på den lila och den gröna, eller egentligen alla, men de skrek mest på mig. Dessa var inte färdiga så de kommer först senare under våren. Vi fick även blanda till egna serum hos Glossgods och jag fick ett som ska passa min torra hud!

Palina lät oss välja ut de saker vi var intresserade av och jag fick bland annat med mig RÄTT färg av deras underbara CC-cream och kommer att få lite roliga färger hemskickade att leka med. De hade med sig mest neutrala färger, men ni känner ju mig, jag tycker att det är kul med glitter och färg!

Hos Depend kunde man få fransar, glitter och naglarna fixade. Jag skippade lackning och sånt men Tova från Vegobeauty (som för övrigt är en jättebra blogg om du är intresserad av CF och vegansk skönhet) fick naglar som matchade hennes klänning! Hur fina! Kul är också att jag fick veta att Depend är inspirerade av en av mina makeuper/bilder till en framtida kampanj som ska släppas inom relativ snar framtid! Ska bli jätteroligt att se!

Efter Expon satt jag mfl och drack lite för mycket vin och jag märkte helt ärligt inte att jag hade blivit full. Kunde liksom inte skilja på att vara uppe i varv och glad och att bli full. När jag kom hem till min kompis Jonas var jag så slut att jag började gråta efter att jag hade pratat med min sambo, vi hade råkat börja prata om min mamma (som gick bort för ungefär ett år sedan). Det är en så konstig sak, men det var som att dagen som var så bra slog över lite för mig och jag gick från asgarv till att gråta. Ibland är det jobbigt att ha lätt till känslor, men mest känns det rätt skönt, för jag får ju faktiskt ur mig saker lite hela tiden och mår generellt bra. Vi kan ju i alla fall säga att jag mådde röv när jag vaknade på morgonen. Jag hade fått så mycket intryck, ätit för lite och druckit för mycket vin så jag kände mig som en levande död. Att det sedan var tågstrul gjorde ju inte saken bättre…

Expon är som sagt ett av mina favoritevent som jag ser till att alltid ta mig tid för och Daisy Beauty Expo 2018 var inget undantag! Jag kom hem med en hel resväska med saker från märken som jag är intresserad av och det ska bli så kul att testa allt. Jag kom även hem med nya bekantskaper med människor som jag bara har pratat med online och fick träffa massa människor bakom märken som jag gillar. Det är en av de fina sakerna med Expon, att man knyter så mycket nya kontakter och vänskaper.

2 Kommentarer
 1. Sherdil
  Sherdil says:

  Så pepp på Iduns bryngel!! Mitt mål är att jag bara ska köpa cruelty free framöver, men det har varit svårt att hitta en schysst cf bryngel med rimlig konsistens och rimlig borste tycker jag

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Vad kul! Ja, jag tycker generellt att det är svårt med bryngel – cf eller inte. Det kommer upp ett inlägg om Iduns nya i veckan så håll utkik på det!

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *