Daisy Beauty London 2016 – lördagkväll och söndag

Efter att vi hade varit hos Tonya och pratat bryn, så smet vi för att göra oss i ordning. Jag, Linda och Gabriella köpte en flaska mousserande och alldeles för mycket chips, lyssnade på musik och nördade ner oss i produkter. När vi alla var klara bar det av till restaurangen Sexy Fish för en middag där exakt alla var med. Isabelle, Sarah, Linda och Lina var precis lika snygga som alltid. Sexy Fish var tokigt vackert, stämningen var på topp, maten var god och glaset var aldrig tomt. Ja, jag var rätt bakis i söndags. daisy beauty london 2016daisy beauty london 2016I rummet vi avnjöt vår middag fanns det två stycken gigantiska akvarium med korallrev i, som ska vara världens största. Hur vackert det än är, så tycker jag det är lite underligt att ha ett akvarium i samma rum som det serveras fisk i? Är det inte det, om man funderar en liten stund på det? Att äta samma sak som simmar runt i en tank runt en?daisy beauty london 2016Sista dagen, söndagen, så teamade jag och Linda ihop för att titta på stan och för att misshandla våra bankkonton en sista gång. Störst skada gjorde en liten underklädesbutik vi hade hittat dagen innan, men inte haft tid att scouta ordentligt. Som en tjej med liten byst (alltså vi snackar en rätt blygsam a-kupa), så är inte BH:ar det roligaste jag vet att shoppa, men här hade de ett jättebra utbud av storlekar plus helt löjligt snygga designer. Servicen var också sjukt bra. Lyckades även haffa en ny plånbok på TK Maxx som jag bara blir mer och mer kär i. Kommer så klart visa även detta i ett separat inlägg. daisy beauty london 2016daisy beauty london 2016daisy beauty london 2016Sist vill jag bara säga att jag känner mig så himla glad som får chansen att umgås med så intelligenta, coola, drivna och vackra kvinnor som har så stora hjärtan, samma intressen som en annan nörd och som bara är så himla fantastiska. Jag älskar den lilla bubblan av gemenskap och jag är typ avundsjuk på mig själv för att jag får vara med. Förutom det, så är jag så imponerad över hur bra Kicki och Sam på Daisy Beauty har organiserat allt. Lika så blev jag otroligt imponerad av föreläsarna som var så väl förberedda på alla vassa frågor från olika håll. Snyggt!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *