Daisy Beauty London 2016 – fredag och lördag

Wow! Nu har jag kommit hem från Daisy Beauty London 2016 och är helt totalt slut, vilken fantastiskt rolig resa och jäklar vad mycket nytt jag lärt mig och vilka härliga människor jag fått chansen att umgås med. Stort tack till Daisy Beauty med sponsorer för allt! Jag kommer att skriva om föreläsningar och produktsläpp lite längre fram, men först vill jag bara dela med mig av det som hänt de första dagarna, då fram till lördag eftermiddag/tidig kväll. Mer kommer sen, annars blir detta för långt.
daisy beauty london 2016 daisy beauty london 2016daisy beauty london 2016Jag älskar London och det är på riktigt ett av mina favoritresmål så jag har gått runt glad, peppad, nostalgisk och med något ömma fötter, för jag glömde att ta med mig platta skor. Vi har ätit fantastiskt god mat och skrattat oförskämt mycket, som ni säkert ser. På fredagen gick jag och Linda och åt lunch med pinglorna Aida och Caroline från Letsfaceit, så himla smarta och roliga tjejer, och passade samtidigt på att dokumentera lite av vackra London.
daisy beauty london 2016daisy beauty london 2016Mot kvällen stack mer eller mindre alla iväg för att shoppa varav de allra flesta började på Primark, och sedan tappade vi bort varandra där. Jag, Linda och Gabriella gick till Illamasqua och blev tårögda av alla vackra saker. Jag köpte några helt galet fina glitterpigment som jag ska visa er vid annat tillfälle, bered er på att få glitterpsykos.
Samma kväll blev jag, Linda, Isabelle och Mona utbjudna på middag av tjejerna från Cetaphil, till en restaurang som heter Novikov med superbra service, alltså, jag menar, t o m våra väskor fick egna pallar, jag höll på att bryta av skratt ihop inombords. Och eh, jag höll även på att bryta ihop när vi fick höra vad notan landade på, vit tryffel är helt löjligt dyrt, omg, så atteh, tack till Cetaphil för den förmodligen dyraste måltid jag nånsin ätit.
daisy beauty london 2016 daisy beauty london 2016daisy beauty london 2016Dagen därpå fortsattes det med föreläsningar, skrattanfall och efter föreläsningarna smet ett gäng av oss till Charlotte Tilbury! Sist jag var i London hade Charlotte Tilbury nyss lanserat sitt märke och jag passade då på att köpa två läppennor, som även är de första läppennor som jag mer eller mindre använt upp, de är så löjligt bra. Det slutade med att jag köpte en palett, två läppstift och ännu en läppenna. Dessa får ni så klart se senare.
daisy beauty london 2016Efter att vi shoppat klart gick vi till Tonya från The BrowGal som man hade chansen att få brynen friserade och stylade av. Hon vet verkligen vad hon gör och hon trollar med så enkla medel. Men… som ni säkert förstår får ingen röra mina bryn, inte nu när de blivit buskiga och täta! Nu tyckte inte Tonya heller att jag skulle göra något med dem, men jag vet att vissa kan tycka att mina bryn är lite för busiga. #förevigtkärringenmotströmmen

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *