Supertrenderna 2016

Jag är nu i London med Daisy Beauty och lyssnar på massor av inspirerande föreläsningar och får se spännande nyheter som snart lanseras. L’Oréal föreläste om trender och om vad kunder just nu vill ha och är mest intresserade av. Visste du t ex att brynprodukter och olika typer av foundations är de produkter som ökar mest i användning på marknaden just nu? Däremot finns det fem olika trender som är superstarka världen över just nu, i alla fall om man ska tro alla sökningar på Google och youtube. Supertrenderna som det ser ut just nu är följande:

image

1. Naturlig hud med glow. Strobingtrenden håller sig starkt och vi vill ha ung, fräsch ju med massor av lyster!

2. Draping! För dig som är en riktig skönhetsnörd är detta säkert ingen nyhet, men för dig med ett måttligt intresse, så handlar detta om att ersätta contouring med att skulptera ansiktet med rouger i olika toner, tänk 80-talet, fast lite lättare. Man jobbar gärna med matta och skimriga produkter för att skapa dimensioner.

3. Vi gillar artistiska former och mönster på ögonmakeuper! Vi vill ha kreativa, men bärbara makeuper. Tänk en eyeliner med en lite mer grafisk form och liknande. Jag är ett superfan av detta!

4. Ögonmakeuper av alla slag, men glitter, shine och färgglada eyeliners med vingar är väldigt poppis.

5. Läppar, läppar, läppar av alla dess slag! Matta, glansiga, mörka, ljusa, glittriga – you name it!

Vilka trender gillar du? Har du hakat på någon av dessa trender eller har du någon annan favorit?

0
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + 7 =