Datorkrasch och jul

Kära vänner – jag har inte dött, men min dator har typ fått datorversionen av aids, så försöker få rätt på skiten. Omformatering på gång! Jag har massor av roligt att visa, så håll ut så hörs vi med lite tur imorgon! Så länge: några mobilbilder från julen med både vegetarisk mat och massa fina djur och vänner! Hoppas att du haft en mysig jul!

Sigge och jag

Alfons och jag

  
Mitt hjärta och jag


Min julmat


Sjukt god middag på Stora Örebro (middagstips!!)


Läppstiftsorganisering med Frida


Skamlös selfie med julklappsläppstiftet

2 Kommentarer
 1. Tess
  Tess says:

  Jag klickade in mig på din blogg på grund av namnet Spindelsven. Hahahahaha, var i hela friden kommer det namnet ifrån?

  Hur som helst, jäklar vad duktig du är på sminkteknik. Skulle vara super intressant om du i framtiden kan lägga upp några “tutorials”.
  Följer dig nu på Bloglovin så jag inte missar några framtida inlägg från Spindelsven. 🙂
  Tess

  Svara
  • Ida
   Ida says:

   Vad kul att du hittade hit! Namnet Spindelsven är en låååång historia från många år tillbaka, men kort kommer det från när jag skulle trolla en vän online och ville ha ett nickname som inte hade någon koppling till mig, och slog upp en sida i ett rimlexikon och såg spindel på ena sidan och sven på andra…
   Det kommer komma vidoetutorials! Måste bara uppgradera lite ljus för att få det att fungera som jag vill 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *