Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit Medium

Anastasia beverly hills contour cream kit medium

Efter några timmars exorcism har jag numera en fungerande dator igen, glad är jag att ha en utbildad datornörd till bror i tider som dessa! Glad är jag också att ha givmilda vänner som ger mig gåvor i form av t ex Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit Medium. Du behöver ju inte vara Einstein för att lista ut att den är något för mörk för mig, men eftersom jag jobbar som makeupartist kommer den användas väl ändå.

Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit är faktiskt inte en produkt som medelsvensson behöver till sina makeupsessioner, utan snarare en produkt för proffs och riktiga makeupjunkies. Jag ska förklara. Till att börja med innehåller kitet förmodligen lite för många färger för att ett ansikte ska ha nytta av det, jag behöver t ex max två färger (om vi räknar bort rougefärgen). Det är dessutom svårare att skulptera ett ansikte med krämprodukter, men det ger en fantastisk effekt till t ex scenmakeup eller en riktigt glammig kvällslook. Till vardagliga looker kan det vara svårare att få ett naturligt resultat då produkten kan bli lite lätt kakig.

Anastasia beverly hills contour cream kit medium

Det jag gillar med ABH Contour Cream Kit är att det inte behövs mycket produkt då den är otroligt pigmenterad, dessutom är färgerna rätt enkla att fördela ut i ansiktet. Jag som arbetar med smink har stor nytta av att det finns ett brett färgutbud, då jag lättare kan få till färgnyanser som passar fler personer. Däremot faller faktiskt ABH Contour Cream Kit på att färgerna är på tok för varma. Jag har en väldigt gyllene (om än väldigt blek) hudton men jag upplever färgerna på gränsen till för varma, så skulle du t ex vara mer rosa i huden kommer du se helgalen ut, är du däremot mer gyllene och har mer djup i hudtonen än vad jag har, så kommer färgerna vara jättefina.

Min slutsats är att Anastasia Beverly Hills Contour Cream Kit är en produkt som passar proffs och riktiga nördar bäst, och då nördar med en gyllene hudton. Har du testat Contour Cream Kit? Tycker du som jag eller annorlunda?

Produkten är helt cruelty free och vegansk!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *