Makeuplook: Dirty Purples

purple_makeup purple_makeup2

För någon vecka sedan fick jag ett bautastort pressutskick från Nabla (som jag så klart kommer visa), jag kastade mig över produkterna, fotade allt fort som tusan och började sedan leka med allt. Denna makeup gjorde jag när jag hade lite tid, men ändå ville ha något kul. På ögonen har jag skuggan Ground State, som till synes är nästan samma färg som min hårfärg, lite töntigt att matcha, men sådan är jag!

Bas
bareMinerals SPF20 Correcting Concealer Light 1
Make Up Forever Ultra HD Foundation Y215
MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder
Nars Blusher Orgasm
Anastasia Beverly Hills Contour Kit
Peggy Sage Shimmering Illuminating Powder Mirabelle
Youngblood Lunar Dust Twilight

Ögon
IsaDora Brow Shaping Gel Dark Brown
Nyx Control Freak Eyebrow Gel
Nabla Brow Divine Neptune
Anastasia Beverly Hills Contour Kit
Nabla Eyeshadow Ground State
Nabla Le Film Noir Mascara

Läppar
Nabla Diva Crime Lipstick Rock ‘n’ Nude

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *