Det där med att vara kvinna i fertil ålder. Eller ens att bara vara kvinna

Hej darlings!

Jag har varit lite inaktiv de senaste dagarna och har noll inspiration. Det är så att jag i perioder har vedervärdig PMS. Du vet den där typen av PMS som får en att vara superdeppig, gråtmild, självförtroendelös, modstulen, lättretlig osv? Just nu är den värre än den varit på otroligt länge och jag känner mig lite handlingsförlamad, kommer inte till skott med något, bara det här inlägget har tagit mig typ en timme att skriva.

Ph: Mili Malinovic

Ska försöka att sno ihop något som är kul att läsa så fort mina hormoner samarbetar lite med mig. Nu ska jag förbereda sminkväskan inför veckans olika uppdrag! I helgen blir det TV-jobb, kommer så klart försöka ta lite bilder.

Har du problem med PMS? Vad gör du i så fall för att lindra den? Ge mig tips!

0 Kommentarer
 1. Lojs
  Lojs says:

  Har lite samma problem.. Blir deprimerad, retlig, gråtig och allt det där hemska. Har inte riktigt hittat något som fungerar dock, mest choklad i mängder, och massor med komediserier (som man såklart kan hitta hemskheter i. Satt och grät till finalen av Rupauls Drag Race för att alla drag queensen var så fina?)

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Åh vad jag fnissade av din kommentar! Det där med att bli bölig över att se random saker är en underlig känsla. Chokladen och jag har dejtat i ett par dagar nu. Tycks vara det enda som ens nästan funkar :’)

   Svara
 2. Patricia
  Patricia says:

  Mitt bästa tips är att äta P-piller hela tiden – dvs inte göra uppehåll för mens. Har fått detta tips från läkare så det är ok. Dock låter jag mig ha mens typ en gång om året och då är det pms deluxe (dvs sitta och tokgråta och skratta samtidigt)

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Haha! Gärna med mat i munnen samtidigt! Jag kan tyvärr inte äta piller, bara tillåten minipiller eller kopparspiral men minipiller funkade inte alls. PMS och mens slapp jag, men mådde inte bra i övrigt, ständigt nere, huvudvärk och slemhinnor som torkade sönder! Det är bannemig inte lätt att vara kvinna

   Svara
 3. Veronica
  Veronica says:

  Jag hoppas du vet att det finns medicin mot vedervärdig PMS! Ingen ska behöva må dåligt i onödan bara för att man råkar vara tjej! Min kompis fick tabletter mot pms av sin barnmorska vilket har gjort en otrolig skillnad för hennes liv!

  Svara
  • Ida K
   Ida K says:

   Jaså! Vad äter din kompis för medicin? Helst vill jag ju undvika mediciner och jag kan inte äta p-piller, så det försvinner ju. Men finns det något som kan hjälpa till på traven är det ju alltid välkommet

   Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *