Makeuplook: Copper Eyes

Igår hade jag födelsedagsfest för att fira min 27-årsdag som var häromveckan. Hade massor av fina människor som var med och gjorde gårdagen rolig! Här ser du makeupen jag bar igår – en look med skimriga skuggor i koppar och guld, med en skarpt markerad globlinje och eyeliner. Den här typ av form på makeup är för övrigt den jag trivs bäst i, mest för att det gör att ögonen ser större ut..

Hoppas du har en bra söndag och att du inte är lika sliten som jag! Nu ska jag fortsätta att tugga på min pizza!

Bas
Make Up Forever HD Foundation N117
bareMinerals SPF20 Correcting Concealer Light 2
Anastasia Contour Kit
Elizabeth Arden Pure Finish Bronze Powder
Peggy Sage Shimmering Illuminating Powder Mirabelle

Ögon
Smashbox Fade To Black Palette
Makeup Academy Going For Gold Palette Shade 7
Make Up Store Microshadow Vanilla
Make Up Store Cakeliner Black
Bronsskugga av okänt märke
Maybelline Lash Sensational Mascara
Eylure Lösfransar No 121
Anastasia Dipbrow Pomade Medium Brown
IsaDora Brow Shaping Gel 62 Dark Brown

Läppar
Revlon Ultra HD Lipstick Rose

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *