D:fi D:struct Volume Boosting Foam

Jag ska erkänna, framtills jättenyligen trodde/tyckte jag att mousse var världens kärringprodukt och att bara gamla tanter med fula korta frillor och de med pudelkrull på huvudet använde det. Och JA, mousse har ju lite den stämpeln, eller hur? Så ni förstår ju att när jag fick en mousse från d:fi tänkte jag att den där kommer jag aaaaldrig använda. Nu är jag kär i den!

D:fi D:struct Volume Boosting Foam är ett mousse som är superbra för lite tunnare och finare hårstrån som behöver volym. Det fina är att produkten ger både volym och stadga utan att torka ut håret eller göra det stelt och jobbigt. En liten klick kommer du långt med. Till mitt hår kör jag en klutt lika stor som en golfboll (och jag har långt och redan tjockt hår) när det är blött och rakfönar håret, snacka lejonmanen! Absolut att rekommendera till den som vill ha ett fylligt hår!

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *